fbpx

Rózsaszínű reggeli: hány éves Quintana valójában?

Vélemény és nyilatkozatcsokor az idei Giro utolsó hegyi szakaszáról.

Fotó: Stefano Sirotti / sirotti.it

Fotó: Stefano Sirotti / sirotti.it

Nagyon el vagyok keseredve, mert ma a legjobbamat nyújtottam. A verseny kellős közepén voltam és harcolhattam volna a győzelemért. Nem jó így elveszíteni a versenyt. 100%-ot nyújtottam.” – mondta Bongiorno könnyek között a befutónál…

Azt hiszem, a Giro korábbi botrányaival ellentétben, ez nem egy olyan eset, amely megosztaná az olvasóközönséget. Mindenkinek meg van a véleménye arról, hogy mit tenne az ilyen “szurkolókkal”… Ők sajnos nem kerékpárrajongók többségében, csak elvetemült magamutogatók, akik bele szeretnének kerülni a következő Wattsba. Nos, Neki valószínűleg sikerült is, de vajon Mick Rogers tudta mi történt?

Fotó: Stefano Sirotti / sirotti.it

Fotó: Stefano Sirotti / sirotti.it

Csak a szakasz után a TV-ben láttam, mi történt…Az a probléma, hogy sok szurkoló egész nap ott van a hegyen és isszák a helyi söröket…” – ezzel a tegnapi nap győztese burkoltan rávilágított a lényegre.

Tény, hogy nem lehet (és nem is kell) kitiltani a nézőket a kerékpárversenyekről, de talán a valódi kerékpár fanatikus nézők jobban összefoghatnának az ilyen “balhés alakok” ellen, hiszen egy 20 kilométeres hegyen nem állhat 5 méterenként rendőr az útszélen.

A tegnapi szakasz hivatalos összefoglalója

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=YbRCd76OkWE&feature=youtu.be[/youtube]

 

Végül a peloton egyik legelmésebbjének tartott Rogers beszélt egy kicsit Quintanaról is:

Fotó: Stefano Sirotti / sirotti.it

Fotó: Stefano Sirotti / sirotti.it

“Az igazat megvallva az első 10 nap után nem hittem, hogy győzni fog, de ismét bebizonyosodott, hogy ezek a versenyek az utolsó héten dőlnek el, különösen igaz ez a Giro d’Italiara.”

Rogers elgondolkodott azon is, hogy vajon nyerhet-e még háromhetest a kolumbiai: “Úgy gondolom, igen. Továbbra is edzenie kell minden nap, de a tehetségét már bebizonyította. Hány éves is ő? 12? Az biztos, hogy nagy jövő áll előtte.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo