fbpx

Megnyílt a Gepida Concept Store, a teljes kínálat egy helyen!

Ünnepélyes keretek közt nyitotta meg új, prémium kategóriás kerékpárüzletét Magyarország vezető hazai gyártású elektromos kerékpár gyártója, a Gepida a XI. kerületben!

2017. április 27-e emlékezetes nap a hazai Gepida rajongók számára, hiszen megnyílt az ország első Gepida Factory Store-ja.

IMG_6733

A Móricz Zsigmond Körtér közvetlen közelében kapott helyet a több mint 100 négyzetméretes üzlet. Az üzlet koncepciója a Gepida gyár közvetlen képviseletével a gyártó összes termékét egyetlen helyen elérhetővé tenni prémium minőségben és ügyfélszolgálattal.

Budapest belvárosának legszélesebb e-bike kínálatával várja vevőit, a márka és a kerékpározás szerelmeseit a Gepida.

A tegnap este ünnepélyesen átadott üzletünkben olyan színvonalasan és egyedülállóan mutatjuk be a termékpalettánkat, ahogy sehol máshol Magyarországon. Itt nem az a lényeg, hogy sok kerékpár legyen egy helyen, hanem hogy úgy és olyan környezetben legyenek elhelyezve a kerékpárok, ami inspirál és szinte azonnal kedvünk támad nyeregbe pattanni – mondta el Berkes György, a Gepida alapító tulajdonosa az ünnepélyes szalagátvágást megelőzően. Elmondta azt is, hogy a saját Gepida márkabolt gondolata 6-8 évvel ezelőtt megfogalmazódott már, ennek az üzletnek a megálmodásán és megvalósításán pedig másfél éve dolgoznak Rózsa Zsolt kollégájával.

IMG_3849

A boltot üzemeltető Gosztonyi Bence szintén örömét fejezte ki, hogy valóra válhatott egy nagy álmuk a Factory Store megnyitásával, amivel egy nyugat-európai szinten létező vásárlói réteg igényeit is ki tudják elégíteni. Kiemelte, hogy a legújabb elektromos kerékpárokkal és tesztelési lehetőséggel is várja vevőit a Gepida Factory Store a Ménesi út lábánál – ami nagyon jó próbapálya a pedelecek-nek, így mód nyílik arra, hogy bárki kipróbálhassa valódi tesztkörülmények között az Bosch elektromos motorjaival felszerelt Gepida e-bikeokat.

A kerékpárok mellett Gepida és Topeak kiegészítő termékek, ügyfélszolgálat és (márkafüggetlen) bicikliszerviz várja a Gepida Factory Store látogatóit egész évben, nyitvatartási időben.

GEPIDA FACTORY STORE

Elérhetőség: 1114 Budapest, Bartók Béla út 39.
Telefon: 06 20 238 3940
email: office@gepida.hu

Nyitva tartás:

H-P        11:00 – 19:00

Szo          11:00 – 17:00

Honlap: www.gepida.hu

Facebook: www.facebook.com/GepidaStore/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo