fbpx

Lovassy Krisztián top10-ben Horvátországban

Lovassy Krisztián a horvátországi UCI 1.2-es Europe Tour versenyen, a Trofej Umag-on mutatkozott ma be új norvég csapatának színeiben.

lovassyA 161 kilométeres verseny Umag környékén zajlott ideális időben, ennek ellenére zaklatottan alakult, ahogy a Team FixIT.no csapatát erősítő magyar bajnok nyilatkozatából is kiderül:

Az eredménylistán 12. helyen szerepelek, összecseréltek a csapattársammal, őt írták be tizediknek, de lényegtelen, mert UCI-pont nem jár érte. Az egész nap során érződött, hogy első verseny volt mindenkinek – kivéve az első három helyezett csapatának – esés, kelés, az útbiztosítás sem volt a legjobb, sok helyen keskeny utakkal, több mint 200 fős mezőnnyel. A 2. körben én is estem egyet, de valahogy leugrottam a bicóról és talpra érkeztem, csak a térdem meg a bokám fordult ki egy kicsit. A következő versenyig, ami vasárnap lesz, biztosan rendbe jön, jövő héten pedig egy többnaposon indulunk ugyanitt. Tegnap érkeztünk csak meg, tehát bennünk van még az utazás, de ennek ellenére kellemesen éreztem magam első versenyhez képest.

A verseny végén három bringásnak sikerült beérni a mezőny előtt, a szlovén Matej Mugerli (Adria Mobil) nyert a horvát Matija Kvasina (Team Gourmetfein Simplon Wels) és az olasz Davide Mucelli (Meridiana Kamen) előtt.

1 MUGERLI Matej Adria Mobil 3:46:59
2 KVASINA Matija Team Gourmetfein Simplon Wels 0:04
3 MUCELLI Davide Meridiana Kamen ,,
4 OTONICAR Martin Radenska 0:08
5 VIOLA Antonio Vini-Fantini-Nippo ,,
6 HOCEVAR Aljaž Adria Mobil ,,
7 BIEDERMANN Daniel Team Gourmetfein Simplon Wels ,,
8 KALOJIROS Tomas Bauknecht – Author ,,
9 RAJSP Andrej Radenska ,,
10 EIDSHEIM Filip Team FixIT.no ,,
11 YATSEVICH Kiril Itera – Katusha ,,
12 LOVASSY Krisztián Team FixIT.no ,,
13 STASH Mamyr Itera – Katusha ,,
14 SHALUNOV Evgeny Lokosphinx ,,
15 KATRAŠNIK Gašper ,,

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo