fbpx

Irány a hűs pincerendszer! Még nem maradtál le semmiről!

A szombati MOFÉM Uderworld Kupára a nevezés ugyan lezárult, de a szervezők szakítva a hagyományokkal, az igényekhez igazodva, idén lehetővé teszik a helyszíni nevezést, amelyre korlátozott számban, a szabad helyek függvényében lesz mód.

underworld

Azonban azt minden érdeklődő kalkulálja be, hogy nem garantálható a helyszínen nevezni szándékozónak, hogy ténylegesen el is tud majd indulni a versenyen, hiszen a limitált indulói számok miatt (futamonként 70 fő), arra csak a fennmaradó üres helyek erejéig lesz lehetőség. Nagyon fontos, hogy mindenki csak az életkornak megfelelő futamban indulhat el, ez alól kivétel nincs. A helyszíni nevezés ára 4500 Ft.

Futamok, életkori beosztás, rajtidők:

 1. futam (rajt 9.30) – Próbafutam – életkortól függetlenül bárki indulhat (kezdőknek szánt 30 perces futam). Helyszíni nevezés zárása: 9.15
 2. futam (rajt 10.20) – U19 fiú és lány, valamint minden női induló.
  Helyszíni nevezés zárása: 10.00
 3. futam (rajt 11.40) – férfi (1994-1984)
  Helyszíni nevezés zárása: 11.20
 4. futam (rajt 13.10) – férfi (1983-1976)
  Helyszíni nevezés zárása: 12.50
 5. futam (rajt 14.40) – férfi (1975 és attól idősebb)
  Helyszíni nevezés zárása: 14.20

Idén több változás is lesz a föld alatti verseny lebonyolításával kapcsolatban, többek között megszűnt az önálló elit futam, amelyet egy Próbafutam vált fel, ami a nem versenyorientált bringásoknak, a verseny hangulatába belülről belekóstolni vágyóknak ajánlható.

underworld_2

A licensszel rendelkező versenyzőknek sem kell lemondaniuk az Underworld Kupáról, hiszen az életkoruknak megfelelő futamban ők is rajthoz állhatnak. A változásnak köszönhetően talán még izgalmasabb futamoknak lehetünk majd tanúi, hiszen az előnevezési listát böngészve erős futamokra van kilátás minden kategóriában. Példaként említhető a Master1-es futamból a Búr, Cser, Hasenfratz trió, akiknek bizony nagy létszámú kihívóval kell megküzdeniük a dobogós helyekért.

A legfrissebb helyszíni infók a verseny Facebook oldalán követhetők, ahol a szervezők folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket: www.facebook.com/underworldkupa

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo