fbpx

Gőzerővel épül a Bringaréna Eplény downhill pályája

Miután minden akadály elhárult a Bringaréna Eplény DH pályájának megvalósulása elől, rohamtempóban halad az építkezés. Van is mit felhúzni, hiszen 33 jókora pályaelem készül, továbbá a nyomvonal többi részén is lesznek finomságok.

Az alábbiakban néhány képpel igyekszünk bemutatni az eddigi munkálatokat.

A pálya első ugratója: az elemeken az utolsó simításokra megfordul a szerepkör a tervezők és az építők között.

Hopp, egy kiugrás a lift alá

Bízzunk a jó időben és akkor a június 17-ei hétvégén már biciklizhetnek is rajta a downhillesek és a szakággal ismerkedni vágyók!

Na igen, csak ez jöhet még közbe, a csapadék. Ugyanis esőben a munkagépek elég nehézkesen jutnak fel a hegyre, sok esetben már nem is tudnak. Itt még lehet csatákat veszteni, pár nap eső el tudja tolni a nyitást, de ami késik nem múlik, itt csak 1-2 hét a tét már! A srácok is nagyon szorgalmasak, mindent megtesznek, és amíg az a gép mozog, ők pakolják a földet, csavarozzák a deszkákat és alakítják a nyomot.

Készül a lift alatti mandíneres rész

Ívfaragások

Az első tesztugrás a Bringarénában, az elkövető pedig a regnáló felnőtt Magyar Bajnok, Liszi Attila.

Az épülő nyomon kerül megrendezésre a 2012. évi Downhill Országos Bajnokság, ahol az adott kategóriák győzteseit avatják az év Magyar Bajnokaivá!

Fából is készülnek elemek a pályára

Kanyar-ugrató-kanyar, lesz néhány ilyen kombináció

A pálya alsó része a meredekebb és technikásabb, azt a következő “építési naplóban” mutatjuk be. A mostani zárszó pedig legyen az, hogy már csak néhányat kell aludni, és megnyílik hazánk első felvonós (ráadásul négyüléses síliftes) bike park-ja!

Zárszó után pedig a pálya térképe

További képek a galériában.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo