fbpx

Április 7-én zárul az előnevezés az MTB és terepfutó Challenge és a Gravel Magyar Kupa 1. futamára

Nem árt sietni a nevezéssel, ugyanis vasárnap zárul az MTB és terepfutó Challenge és a Bianchi Gravel Magyar Kupa 1. futamának előnevezése, mely után már csak a helyszínen lesz lehetőség a nevezésre a Mátrában.

2024-ben 7 futammal jelentkezik az MTB és terepfutó Challenge, melynek az első állomásáig már alig van idő, április 13-án Parádsasváron veszi kezdetét a sorozat. A 7 futam során az ország különböző pontjaira látogat az MTB Challenge, melyek között idén lesz 2 új helyszín is, május elején a Balaton mellett Gyenesdiáson, július végén pedig a Gerecsében próbálhatják ki magukat a montisok.

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is több gravel futamot rendeznek egy helyszínen az MTB és terepfutó Challenge futamaival (tavaly még KLND sorozat néven futott, idén pedig már az MKSZ alá tartozó Bianchi Gravel Magyar Kupa versenyei lesznek), így lesz ez most Parádsasváron is, tehát nemcsak mtb vagy terepfutó, hanem gravel versenyre is tudunk nevezni.

Az első fordulóra mindkét sorozatban április 7-én éjfélkor zárul az előnevezés, mely után már csak a helyszínen lehet nevezni. És nem csak azért éri meg előnevezni, mert olcsóbban jutunk a nevezéshez, hanem rövidebb ideig kell sorban állnunk a verseny helyszínén.

Előnevezni az MTB és terepfutó Challenge-re itt tudtok:
https://sportnaptar.hu/paradsasvar-mtb-es-terepfuto-challenge-1-futam_A7D18ACE11180056

A Bianchi Gravel Magyar Kupára pedig itt:
https://sportnaptar.hu/bianchi-matra-gravel-magyar-gravel-kupa-sorozat-i_221B0B4501623299

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo