fbpx

A Vuelta a Espana mezőnye is teljes!

A Giro d’Italia és a Tour de France után a spanyol háromhetes körverseny, a Vuelta a Espana szabadkártyáit is kihirdették a szervezők.

vuelta_a_espana

A Vuelta rendezői – az Unipublic céget idén márciusban 100%-ban felvásárolta a Tour de France-t is szervező ASO – a 18 WorldTour-istálló mellett 4 másodosztályú, azaz Pro Continental csapatnak küldenek meghívót, melyek a következők: Caja Rural-RGA, IAM Cycling, MTN-Qhubeka és a Cofidis.

A spanyol Caja Rural és a Cofidis meghívása magától értetődő. Előbbi nemzeti identitása és a soraiban tekerő Luis Leon Sanchez, Amets Txurruka valamint David Arroyo miatt, utóbbiban a spanyolok közül David Navarro hajthat jó eredményért, és még nem felejtették el a francia David Moncoutie által megszerzett hegyi trikókat.

Az IAM Cycling a Tour de France szabadkártya után ismét örülhet, és a Giro d’Italia-ról lemaradó afrikai MTN-Qhubeka-nak is jut végül egy GT, a német Gerald Ciolek hegyezheti formáját a sprintbefutókra, a Vuelta mezőnyhajrái kimondottan feküdhetnek számára. A Vueltára augusztus 23. és szeptember 14. között kerül majd sor.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo