fbpx

A 6. napon: Dobogós végeredmény az Andalucía Bike Race-en!

A mai, 6. szakasszal a végéhez ért az idei Andalucía Bike Race! 70 km, 1800 szint várt a már igencsak megfáradt mezőnyre. A Merida Maraton Team-CST-Bikemag.hu két versenyzője, Poór Brigitta és Motován Miklós sikeresen teljesítette az utolsó szakaszt is, amivel a Mixed kategóriában az összetett 3. helyén végeztek!

andalucia_bike_race_07

Brigi:

Célban! Hihetetlen! Ez a mai nap… Valami rettenetes volt! A start után próbáltuk rögtön előre verekedni magunkat. Óriási menés volt és rettentő ideges volt mindenki. Kb. 200 m-rel voltunk lemaradva az összetett 2. helyezett dán párostól amikor egy patakátkelést követően rossz irányba fordultunk. Nem tudom, biztos a fáradtság is köztejátszott már, hogy nem tudtunk teljesen odafigyelni, de úgy érzem a mai szakasz nem volt mindenhol egyértelmű. Itt jó 6-7 percet eladtunk sajnos. Ezután próbáltunk visszakapszkodni, de csak a 6. helyig sikerült sajnos. Ami viszont a lényeg, hogy sikerült megőriznünk az összetett dobogós helyezésünket, és 3-ak lettünk az Andalucía Bike Race-en!

andalucia_bike_race_06

Miki:

Hát kivagyunk teljesen! A rajt után, kb. 20 km elteltével egy patakátkelést követően, mint később kiderült, rossz irányba fordultunk. Nagyon kesze-kusza volt a jelölés, a pálya sok része megegyezett a korábbi két szakaszéval, csak épp más irányból, rövidebben, így a nyomokra sem hagyatkozhattunk. Ma a sárga nyilakat kellett követnünk, de sajnos nagyon szellősen voltak tűzve, sok helyen nem volt egyértelmű. Addig egész jól mentünk, az összetett 2. helyezett dán páros ment előttünk. Miután feleszméltünk és megtaláltuk a helyes irányt, már sokan elmentek sajnos. Megpróbáltunk mindent, hogy felzárkózzunk, a két ellenőrző pont közti 30 km-en ugyanazt az időt tudtuk hajtani, mint az összetettet megnyerő olasz páros. Nagyon kihajtottuk magunkat, úgy számoltunk, hogy a 4. helyre sikerült visszahoznunk magunkat, de végül 6. helyen értünk célba az utolsó szakaszon. Ezzel sikerült a dobogós helyünket megőrizni az összetettben! A 3. helyen zártuk az idei Andalucía Bike Race-t! Fantasztikus!

A 6. szakasz eredménye:

1. AMICI DI ANNABELLA 3:56:12
Annabella Stropparo
Piero Pellegrini

2. MTB.FO TREK 4:02:52
Lisette Rosenbenck Christensen
Helgi Winther Olsen

3. KLN PITAU 4:04:10
Sebastien Bilon
Perry Aurelia

6. MERIDA MARATON TEAM-CST-BIKEMAG.HU 4:10:47
Brigitta Poór
Miklós Motován

Összetett végeredmény:

1. AMICI DI ANNABELLA 23:55:28
Annabella Stropparo
Piero Pellegrini

2. MTB.FO TREK 24:23:49
Lisette Rosenbenck Christensen
Helgi Winther Olsen

3. MERIDA MARATON TEAM-CST-BIKEMAG.HU 25:20:12
Brigitta Poór
Miklós Motován

Az elit férfi párosok között Blazsó Márton (BMC Mesterbike ILB Factory) és spanyol párja, Oscar Ferrer ma a 17. helyet szerezték meg, 22:44 perc hátrányban a Protek párosa mögött, akik az utolsó napi teljesítményüknek köszönhetően megnyerték az összetettet is. Marciék a generálban a 13. helyen végeztek.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo