fbpx

A sport meghozza az étvágyat!

Talán mindenki számára ismerős jelenség, hogy egy-egy nagyobb lélegzetvételű mozgásos tevékenység után sokkal jobban esik az étel, és csak úgy csúszik le a torkunkon egyik falat a másik után. Ezért is érdemes sportolni, mert utána kisebb lelki furdalást érzünk akkor, ha jó étvággyal falatozunk.

Persze nem muszáj ehhez szakácsnak lenni, de azért kétségtelenül sokat jelent, ha a kisujjunkban van a főzés tudományának minden fortélya. Sőt, ha a vendéglátás területén dolgozunk, akkor kifejezetten érdemes is sportolni rendszeresen, hiszen a teljesen más jellegű testmozgás kikapcsol és feltölt minket.

A vendéglátós munka jó erőnlétet kíván!

A debreceni kézilány álláslehetőség azonnali kezdéssel példának okáért nem való mindenkinek. Ahhoz ugyanis, hogy hatékonyan el tudjuk látni a feladatunkat szobaasszonyként, hogy ne rogyjunk össze a teher alatt, igazán strapabírónak kell lenni.

A közös terek, a szobák takarítása nem gyerekjáték, hanem komoly fizikai erőfeszítést igényel, így semmiképpen sem szabad félvállról döntést hozni ebben a témában. Hajladozni, pakolni, cipelni kell, és közben sajnos még gyorsnak is kell lenni, így az első munkanap után garantáltan izomláz lesz a munkánk gyümölcse.

A hangsúly a rendszerességen van…

Mint az élet oly sok egyéb területén, itt sem válik be a kampányszerű cselekvés. Akár a sportolást, akár az álláskeresést vesszük alapul, mindkét esetben mindenképpen szükség van arra, hogy mindezt rendszeresen tegyük.

Persze nem feltétel az, hogy hosszú órákon keresztül mozogjunk, vagy hogy egész napokat töltsünk a debrecenallas.hu oldalán, de hogy mindkettőt rendszeresen meg kell tenni annak érdekében, hogy egészségesek legyünk, az biztos.

A heti 2-3 alkalommal végzett edzés hamar meghozza az eredményét, mint ahogy az is, ha rendszeresen jelen vagyunk az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő álláshirdető portálon. Persze a honlap ellenőrzése nem mindig megoldható, ilyenkor jön kapóra, ha feliratkozunk az álláshirdetési értesítőkre!

Az egészségért sokat kell tenni!

Azt mondják, megőrizni az egészséget sokkal könnyebb, mint visszaszerezni, így aztán érdemes valóban mindent megtenni annak érdekében, hogy maximális szinten egészségesen tudjunk élni, egészségben tudjunk dolgozni, élményt szerezni.

Ehhez természetesen szükség van változatos táplálkozásra, elegendő folyadékbevitelre, kellő mennyiségű pihentető alvásra, valamint rendszeresen testmozgásra! Ha ez mind megvan, akkor léphetünk szintet, és gondoskodhatunk arról, hogy már ne szimpla alkalmazottak legyünk, hanem akár tovább is léphessünk azon a bizonyos ranglétrán. Ehhez azonban rutinra, erőnlétre és a piac átlátására van szükség – mindegyik elérhető online is!

Ha nem vagyunk restek, minden fáradozásunk megtérül majd – kamatostul!

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo