fbpx

Hogyan maradhat több ideje a sportolásra?

A legtöbb medencetulajdonos esetében a medencetakarítás nem tartozik a kedvelt elfoglaltságok közé. Fölözőhálóval szedegetni a szél által a vízbe hordott faleveleket, belefulladt bogarakat, vagy a medence alján összegyűlő apró kavicsok, homok eltávolításáról ne is beszéljünk.

Szerencsére van könnyebb, kényelmesebb megoldás is, hogy folyamatosan tisztán tarthassa a medencéjének a vizét. Az okostechnológia már a medencék kezelésében, karbantartásában is egyre nagyobb teret hódít.

A Kerex Zugló Uszodatechnikai Kft. prémium medence építés terén professzionálisan helytáll, az automatizált Magiline medencerendszereihez pedig tökéletesen illeszkedik egy automata medenceporszívó használata is.

Milyen egy okosmedence?

Az okostechnológia fejlődéséből nem maradnak ki az otthonokban található medencék és jakuzzik sem. A fürdőzés, sportolás élményét turbózhatják fel a modern technológia vívmányai.

Akár a medence gépészetét, vízkezelését vagy világítását nézzük, esetleg a vízhőmérsékletének a felfűtését, egy okostelefon és a rajta lévő alkalmazás segítségével bárhonnan szabályozni, irányítani lehet a medencéhez kapcsolódó funkciókat.

A Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatok révén könnyedén csatlakoztathatóak okoseszközei a medence rendszereihez, amiket így egyszerűen, valós időben vezérelhet.

Például egy teljesen automatizált Magiline medence esetében a vízhőmérséklet figyelése és szabályozása, a medencetető nyitása és behúzása, a világítás ki- és bekapcsolása, a víztisztító vegyszerek adagolása akár távolról is kezelhető.

Miért hasznos a medenceporszívó használata?

Bár vannak, akik sportot űznek a medence tisztításából, és fáradhatatlanul gyűjtik napi szinten a vízből a fenék- és fölözőhálók segítségével a nem kívánatos szennyeződéseket, a többség inkább csak a már tiszta vizű medencében szeret sportolni.

A tiszta sportélmény elérésében a vízkezelő szerek és a medence lefedésére, lezárására szolgáló medencetetők mellett a medenceporszívók is nagy segítségre lehetnek. Használatuk rengeteg időt és energiát spórol meg a medence tulajdonosának, hogy csak a kellemesen feltöltő tevékenységekre kelljen koncentrálnia.

Már egy kézi medenceporszívó használata is lényegesen meggyorsítja a kisebb medencék, jakuzzik tisztán tartását, de a félautomata, automata medenceporszívók bevetésével még inkább kihasználható a medencézésre használt idő. Hiszen amíg a konyhában főz, vagy elintézi a bevásárlást, a robotporszívó szorgalmasan készíti elő a medencét a használatra.

Több sport, kevesebb munka

Megállapítható tehát, a medencék tisztításánál a modern technológia alkalmazásával lényegesen nagyobb szabadidő maradhat meg, amit remekül lehet kihasználni még több sportolásra, feltöltődésre a medencékben. Így nem csupán időt, de jó erőnlétet, kellemes közérzetet, csökkenő stressz-szintet is kaphatunk egy okosmedence vagy egy medenceporszívó segítségével.

Ha medence építése, felújítása előtt áll, látogasson el a Kerex Zugló Uszodatechnikai Kft. bemutatótermébe, ahol szakszerű tanácsadás mellett választhatja ki új okosmedencéjét.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo