fbpx

Ötletek a romantika kedvelőinek: így mentsd meg a házasságod!

Sajnos manapság egyre több a válás, a párok többsége nem tudja jól kezelni a konfliktusokat, és ahelyett, hogy közösen szembenéznének a problémával és megoldanák a helyzetet, inkább szétmennek.

Ha te is félsz, hogy ez a sors vár rád: cselekedj! Tervezzetek közös programot a pároddal – legyen az egy közös futóedzés, egy táncóra vagy egy romantikus wellnesshétvége. Ha pedig semmi ötleted sincs, mit tudnátok csinálni kettesben, akkor egy remek ajándékötlettel segítünk.

A Meglepkék.hu romantikus élmények sokaságát kínálja: erről az oldalról bátran választhatsz ajándékot születésnapra, névnapra, karácsonyra és házassági évfordulóra is. Cikkünkben egy igazán egyedi szuvenírt mutatunk most be: a Romantika Bakancslista Szerelmeseknek terméket.

Miről is van szó pontosan?

A Meglepkék.hu oldalán számos kaparós bakancslistát találunk, egy ezek közül az, amelyet a romantikára vágyó pároknak állítottak össze. Ez a termék tulajdonképpen egy 60 x 40 cm-es poszter, amelyet kaparófelület borít. A sorsjegyekhez hasonlóan minden egyes alkalommal, mikor közös programot tervezünk, le kell kaparni egyet: majd pedig megvalósítani az itt olvasható ötletet!

A kaparós bakancslista összesen 100 darab küldetést tartalmaz, akár hónapokon át szolgál nagyszerű programlehetőségekkel. Egy bájos kis kaparót is küldenek a felület ledörzsöléséhez a csomagolásban, ezt tároljátok mindig elérhető helyen!

Milyen elemekből áll a kaparós bakancslista?

A romantika 100 formájával fogtok itt találkozni – de a legnagyszerűbb az egészben, hogy nem is nektek kell kitalálni, mit csináljatok közösen együtt. Bízzátok a sorsra a választást, random módon haladjatok végig a küldetéseken.

Hogy mire számíthattok? Kellemes időtöltésre mindenképp, de kiderülhet az is, nem illetek össze. Nem egy feladat kívánja meg azt, hogy elhagyjátok a komfortzónátokat. Vajon a párod benne lenne egy közös hőlégballonozásban? És te hogyan éreznéd magad egy balatoni vitorlázás vagy egy motoros kirándulás alkalmával?

Nem mindig lesz egyformán jó az élmény mindkettőtök számára, bár a cél az, hogy jól érezzétek együtt magatokat. Kommunikáljatok közben, beszéljétek meg utólag, kit mi zavart a romantikus programban, mire figyeljen a másik legközelebb.

De nyugalom, a legtöbb feladatot élvezni fogjátok! Közös vacsora egy exkluzív étteremben, séta turistaként saját városotokban vagy az első randi helyszínének felkeresése bizonyára nem okoz majd gondot.

Kinek ajánljuk ezt az ajándéktárgyat?

Bár a Romantika Bakancslista Szerelmeseknek valóban egy kézzel fogható tárgy, tekintsünk rá élményajándékként! Elsősorban olyan pároknak lehet hasznos, akik elhidegültek kissé egymástól, de úgy érzik, kapcsolatuk még menthető, és szívesen tennének is az ügy érdekében.

De remek lehet azoknak is ez a kaparós bakancslista, akik frissen házasodtak: akár nászajándékba is adhatjuk nekik. Valójában mindenki örülni fog a lehetőségnek, hogy együtt romantikázhat a párjával – egymást is meglephetjük, csak úgy!

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo