fbpx

Díszítsük otthonunkat trendi virágcserepekkel, virágládákkal!

A természet, az élőlények közelsége mindenkinek lételeme, még akkor is, ha nem vallja be magának. Így nagyon fontos, hogy fák, növények, virágok közelében éljünk, vagy ha erre nincs módunk, akkor házunkat, lakásunkat telepítsük be virágokkal.

Napjainkban már a legkisebb garzonok is rendelkeznek kisebb-nagyobb erkéllyel, így a lakásunk belső tereit szobanövényekkel, a balkont, teraszt kültéri, szabad levegőt igénylő virágokkal népesíthetjük be. Illetve vannak olyan fajták, amelyeket azért télre nem árt behozni az erkélyről, udvarról.

Az univerzális rattan hatású virágcserepek

Egy virágcserépnek két fő kritériumnak kell megfelelnie. Az egyik, hogy strapabíró legyen, a másik pedig, hogy használni lehessen kültéren és beltéren egyaránt. A Curver-Lifestyle webáruház virágcserép kínálata olyan bőséges, hogy gyakorlatilag nem lehet választani, és mindegyik termékükre igaz, hogy teljesítik ezt a két fő követelményt.

A napjainkban nagyon divatos rattan hatású termékek mindegyikéről elmondható, hogy rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, azaz jól bírják a manapság egyre gyakoribb nagy hőingadozásokat, de az extrém napsugárzást és a fagyot is. Emellett nem csak strapabíróak, masszívak, hanem színtartóak is, és nem igényelnek rendszeres felületkezelést, mint az igazi rattan termékek.

A valódi rattanból készült kerti bútorok nem csupán folytonos odafigyelésre szorulnak, hanem híresek arról is, hogy egy idő után szálasodnak, ez pedig a műrattanról egyáltalán nem mondható el.

Bárhová választhatunk virágcserepet

A Curver-Lifestyle webáruházban olyan széles körű a virágcserepek kínálata, hogy akár lakással, akár házzal, kerttel, udvarral rendelkezünk, bármelyik helyiségbe, kültérre és beltérre egyaránt, teraszra, balkonra is tudunk virágcserepeket választani.

Attól függően, hogy milyen méretre van szükségünk, találhatunk kisebb, nagyobb méretű darabokat, négyzet vagy ovális alakúakat és falra vagy mennyezetre felfüggeszthetőeket is. Érdekesség, hogy a műanyag nem kizárólag a rattan hatását utánozza, hanem kapható kívülről hordó mintát imitáló virágcserép is, amely rendkívül impozáns.

A kötött hatású típusok megint egy újfajta oldalát mutatják be a műanyagnak. Ebből a fajtából egy komplett szett is vásárolható, amely három különböző pasztell színű virágcserepet tartalmaz. A virágcserepek mellett természetesen megtalálhatóak a virágládák is, szintén különböző méretben, színben és kialakításban.

A minőségre a Keter márka a garancia. A termékek teljes egyensúlyban ötvözik a praktikum és a funkcionalitás meglétét. A kisebb virágcserepek jól illeszkednek lakásokba, irodákba, a nagyobbak és a virágládák pedig kiköltözhetnek teraszokra, udvarokba, és akár télen is kint maradhatnak.

A Keter termékei nem igényelnek nagyfokú tisztítást, elegendő egy ronggyal áttörölni, vagy időnként mosószeres szivaccsal lemosni. További kerti bútor elemek és kiegészítők a webáruházban beszerezhetők.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo