fbpx

Pakolj CSALÁD! Szombaton Kamaraerdőre megyünk!

Várjuk is bizony a családokat, a szülőket, a gyerekeket, a kedvenceket!

Lezárjuk a teljes erdei utat a Susulykát, így csak gyalogosan vagy kerékpárral lehet majd rajta közlekedni! Akár egy BUBA túra is belefér verseny után a családnak. Viszont, ki ne hagyjátok a kincskereső versenyt! 200 db édességet rejtünk el a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban, amit az U7, U9, U11, U13-as futamok után 12:00 órakor indítunk a kincsvadász térképek kiosztásával!!! Az ingyenes kincskereső programra a nevezésben kell regisztrálni a családoknak, csoportoknak, kölyök bandáknak😊.

Hohó, de addig vagy versenyeztek Ti is, (Anya, Apa ugye ez első hobby futamban ismerkedik a Cross varázsával) vagy, ha már kitekertétek magatokat, szurkoltok a többieknek! Ezen a napon tiétek az erdő mászkáljatok, rohangáljatok, sportoljatok, na és ami a torkotokon kifér “Hajrá, hajrá, hajrá!!!” Zengjen tőletek az erdő!

Az a csapat nyer aki a legtöbb édességet gyűjti és nem falja fel mielőtt az eredményeket kihirdetjük! Természetesen a gyűjtött édesség mellett a Bikefun Kft ajándékát is megkapja 14 órakor minden a kincskeresésben résztvevő csapat!
Apropó a nap lényege mégiscsak a cyclo-cross verseny, melyre előnevezni szerda 26-a éjfélig lehet!

Kattints gyorsan, ha még nem tetted!
https://sportnaptar.hu/cyclo-cross-challenge-2-futam-kamaraerdo-merida-kupa_363BFB73EA957627

Bár, ha lemaradtál akkor se ess kétségbe, mert a helyszínen is tudsz még nevezni!
Mindent megteszünk, hogy kellemesen és biztonságban érezzétek magatokat, na és kellemesen vagy éppen kellemetlenül elfáradjatok!

Találkozunk szombaton az eseményen:
https://www.facebook.com/events/414100107511792

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo