fbpx

Május 25-én ismét lesz Móri Karika jótékonysági kerékpártúra

A tavaly újjáélesztett, rendkívül népszerű Móri Karika jótékonysági körtúrát idén is május utolsó hétvégéjén rendezik meg. Az előző évben megszokott távokhoz képest egy új, hosszabb távot is választhatnak az indulók, ezenfelül lesz ingyenes családi túra és még pár újdonság vár az idei részvevőkre.

A nagy múlttal rendelkező 15. Móri Karika Jótékonysági Körtúrát 2024-ben május 25-én rendezik meg. Az eseményt eleinte túraként, aztán versenyként, majd tavaly újra jótékonysági kerékpártúraként élesztette újjá Hegyi Pál a rendezvény főszervezője.

Az idei évben a már bejáratott 25 és 50 km-es távokon felül lesz egy hosszabb 85 km-es táv a nagyobb kihívást keresőknek. A túrák 10.15-kor indulnak, melyekre a sportorigo.com-on lehet kedvezményesen előnevezni, vagy a helyszínen reggel 8 és 10 óra között lesz lehetőség rá. További újdonságként a célba érkezést követően mindenki, aki szeretné, az igénybe veheti az ingyenes frissítő, lazító masszázst.

10.30 és 12 óra között a gyerekeket ügyességi pálya várja (12 éves korig), továbbá nekik sem kell kihagyni a túrázás élményét mert az újonnan átadott kerékpárút egy részét bevonva lesz egy vezetett családi túra, amire a helyszínen ingyenesen kell majd regisztrálni. A családi túra 13.30.kor rajtol.

Sikerrel tért vissza a Móri Karika jótékonysági kerékpártúra

A rendezvényt végét mindenképpen érdemes megvárni, ugyanis 15 órakor lesz a tombolasorsolás, melyen a támogatóknak köszönhetően értékes nyeremények lesznek. A szelvény maga a túrán kapott rajtszám lesz.

Kiemelten fontos megemlíteni, hogy a nevezési díjjal a Cortex Alapítvány az Agysérültek Rehabilitációjáért és a móri Városi Közművelődési Alapítványt támogatják az indulók.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo