fbpx

Neonáci tüntetés a downhill versenyen!

Sok minden történt már downhill versenyek alatt. Havazás, felhőszakadás, lánc nélküli lejtőzés, de hogy valaki az egyik kanyarban neonáci tüntetőkbe rohanjon, az még a sokat látott versenyzőknek is meglepő volt. Bernardo Cruz fejkamerás felvétele a Bratislava City Downhill rendezvényről.

Fala galera! Esse e meu video durante minha descida aqui na Bratislavia! Essa cidade é realmente linda! No final da minha descida a pista foi tomada por neo nazistas que estão em protesto e acabaram com nossa corrida!! Espero poder voltar ano que vem para correr essa prova novamente!

hi guys! this is my race run here in Bratislava! This city is really amazing! In the final meters of the track the neo nazi just run into the track and destroyed everything (cameras, timing…) Then we had to stop our race!! Hope to come back to this race next year!

Posted by Bernardo Cruz on 2015. június 21.

Megdöbbentő hogy ilyen megtörténhet, és főleg hogy egy színvonalas városi downhill versenyt tesznek tönkre a tüntetők. Sem azt nem tudjuk mi ellen tüntettek, sem pedig azt, hogy miért egy kerékpár versenyen. A videó sajnos magáért beszél…

city downhill bratislava

Szerencsére a rendőrök hamar a helyszínre értek és rendet vágtak a szélsőséges tüntetők között. Bernardo Cruz megúszta a dolgot, nem úgy mint az élő közvetítés egyik kamerása! A versenyt érthető okok miatt lefújták.

A city downhill mára teljes versenysorozattá nőtte ki magát. Öt város kapott rendezési jogot. A sorozat állomásairól bővebb infót ITT tudsz kapni. Emlékszünk még a híres Gellért-hegy DH versenyekre, melyek azóta megszűntek már, pedig Budapest is méltó helyszíne lehetne egy ilyen versenynek!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo