fbpx

Merida Team MTB fejvédő

A Merida fejvédők a világmárka hírnevéhez, illetve az MTB élsportban sikert sikerre halmozó Multivan Merida Biking Team érdemeihez méltó technológiát vonultat fel. A Team MTB elnevezésű fejvédő egyértelműen a prémium kategóriába sorolható, így nem csak Merida kerékpár-tulajdonosok számára lehet vonzó, hanem bárkinek, aki olyan sisakot keres, amely Gunn-Rita Dahle vagy José Hermida számára is megfelel, ráadásul utóbbi aktívan részt a fejvédő fejlesztésében.

Merida_Team_MTB

A Merida fejvédők mind a nemzetközi, mind a hazai piacon több éve bizonyított, közkedvelt darabok. Bár eddig döntően a kimagasló ár/érték arány, illetve a márkahűség miatt választották a kerékpárosok, az új MTB felhasználásra szánt Team modellel a kép némileg változhat. Immár egy valódi prémium kategóriás sisakmodellt kapunk, fejlett technológiai megoldásokkal felvértezve. Példaként említhetnénk a dupla In-mold szerkezetet vagy a Micro Dial Fit System rögzítést.

Merida_Team_MTB

A Merida Team MTB tehát egyértelműen teljesítmény-orientált sisakmodell, mindazonáltal többféle kerékpározási stílushoz és felhasználáshoz egyaránt beválhat. Mivel ára sem vészes, a kerékpárosok széles rétegének lehet vonzó választás. A sokrétű alkalmazást segíti elő a kiváló szellőzés, a kellő védelmet nyújtó erős sild, illetve a nem szakág-specifikus külső megjelenés.

Merida_Team_MTB

A 19 darab nagyméretű, optimális légáramlatot biztosító szellőzőnyílás még a legforróbb napokon is megfelelő hőháztartást tesz lehetővé. A Team MTB sisak így egyaránt helyt áll a perzselő napon, a kaptatók során vagy éppen az aszfaltdzsungel hőségében. A fejvédő szerkezete a legfejlettebb dupla In-Mold konstrukciót alkalmazza, ennek köszönhetően az alacsony tömeg maximális biztonsággal és tetszetős megjelenéssel párosul. A Merida Team MTB természetesen az összes nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezik, az általa nyújtott védelem elsőrangú.

Merida_Team_MTB

A praktikus használatot számos egyéb technikai megoldás segíti elő. Ilyen például a 2D Micro Dial Fit System rögzítőrendszer, amelynek segítségével a sisak egyszerűen és kényelmesen fejméretre és -formára igazítható, ezenfelül a rögzítő keret magassága is 3 lépcsőben állítható, ezzel megvalósítva a három dimenziós állítás lehetőségét. A pontos illeszkedés másik kulcseleme a Cool Comfort szivacsozás, amely bőrbarát antiallergén borítást kap, nyomáspontot nem idéz elő, kényelmes viseletté varázsolja a sisakot. Egyben cserélhető, mosható, higiénikus, és a nedvesség elvezetésében is hatékony. Az állpánttól tépőzáras szivacs védi állunkat, ez is a prémium kategória sajátja szokott lenni.

Merida_Team_MTB

A Merida eme sportos, divatos prémium szintű bukósisakmodellje három színben kapható, így a kerékpár vagy a ruházat színvilágával egyaránt harmonizálható, és akár “márkasemleges” változatban is rendelkezésre áll. Ezenfelül, ha bármi megsérülne a fejvédőben, a hazai forgalmazónál minden alkatrészt tartanak hozzá. A két méret a kényelem mellett a pontos illeszkedést is elősegíti.

Merida_Team_MTB

Végezetül érdemes megemlíteni, hogy a 10x-es világ- és 8x-os Európa-bajnok Gunn-Rita Dahle Flesjå idén saját csapatot alapít Team MERIDA Gunn-Rita néven. A versenyzők természetesen a jövőben is a tajvani márka kerékpárjain hajtanak, ezzel megegyező felszereléssel.

JELLEMZŐK:
>Prémium kategóriás MTB fejvédő
>Dupla InMold konstrukció
>19 szellőzőnyílás
>2D Micro Dial Fit System rögzítőrendszer
>3 lépcsős állítható keret magasság
>Belső légcsatornák
>Fokozott védelem
>Cool Comfort szivacsozás
>Könnyen állítható pántok
>Levehető sild
>Két méretben: 52-56 cm és 56-59 cm
>Háromféle színben

Tömeg: 270 gramm

Ajánlott fogyasztói ár: 26 990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján:
http://bikefun.hu/product/fejvedo-merida-team-mtb-1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo