fbpx

Mavic Cold Ride Long Sleeve Tee téli aláöltözet

A Cold Ride Long Sleeve Tee a rendkívül széles Mavic aláöltözet-kínálat része, az esetében alkalmazott speciális fejlesztésű, közepesen vastag technikai alapanyag a hagyományos poliészter szövethez képest ötször hatékonyabb nedvességelvezetést biztosít. A francia márka a Solomon csoport tagjaként a világ legképzettebb szakembereit vonja be a kerékpáros ruházat tervezésébe, így a kollekció a hi-tech alapanyag mellett minden szemboltból a legmagasabb szintet képviseli.

teliruha_kiegeszitok_27Nem szükséges egyszerre négy évszakos kerékpáros ruhatárat beszerezni. Megfelelő aláöltözettel a vékonyabb ruhadarabok is kellemes hőháztartást biztosítanak a hűvösebb időjárásban. A többrétegű kerékpáros ruhatár praktikus és költségkímélő, a nappali felmelegedés vagy esti lehűlés során többféle rétegvariációra ad lehetőséget. Persze nem mindegy, hogy milyen aláöltözetet választunk. A minőség- és funkcionalitásbeli különbségek meglepően nagyok, a fejlett technikai alapanyagokra és a többféle kültéri sportban megszerzett „tengernyi” tapasztalatra építve a Mavic aláöltözet ősztől egészen tavaszig kellemesebbé varázsolja a kerékpározást.

Magasított nyak a fokozott védelem érdekében...

Magasított nyak a fokozott védelem érdekében…

A Cold Ride Long Sleeve Tee téli aláöltözet egyértelműen professzionális darab, varrás nélküli kialakítást kapott, így a dörzsölés eleve kizárt. A szabás kerékpár-specifikus, a beérkezett felsők közül a leghosszabb ujjal és hátrésszel rendelkezik. Az alapanyag is lehengerlő: „37.5” elnevezésű lélegző, a testpárát hatékonyan elvezető speciális szövetet alkalmaz, amelynek nedvességelvezető tulajdonsága 5x hatékonyabb a hagyományos poliészter szövethez képest. Emellett finom, puha tapintású, rendkívül kellemes viselet. A tökéletes illeszkedés is garantált, így biztosítva az izzadság lehető leghatékonyabb elvezetését. A bőr tehát minden körülmények között száraz marad – még intenzív testmozgás során is -, második bőrként simul a testre, rugalmasan követve minden mozdulatot.

A jobb szellőzés érdekében a hát felső része is hálós anyagot alkalmaz...

A jobb szellőzés érdekében a hát felső része is hálós anyagot alkalmaz…

A szellőzésben sokat segít a hálós kialakítású – valójában méhsejt formájú – hátpanel. Erre a szövettípusra ugyancsak a kiváló elasztikusság jellemző, ami segít a feszes illeszkedés biztosításában. Az ergonomikus nyakilleszkedés magasított, kellő védelmet nyújt a hűvös napokon. A pontos felső illeszkedést alul szilikoncsík egészíti ki, amely a felcsúszás megelőzését szolgálja. Látszik, hogy a tervezők mindenre gondoltak, céljuk egyértelműen a lehető legmagasabb szintű alsóruházat megalkotása. Így már alig meglepő, hogy az üreges szálakat tartalmazó technikai szövet X-Static antibakteriális és antiallergén kezelést is kapott, megelőzve ezzel a kellemetlen szagok kialakulását. A Mavic aláöltözet többféle anyagvastagsággal, továbbá rövid ujjas és ujjatlan változatban is elérhető, érdemes a forgalmazó honlapján körülnézni!

Jó hír, hogy a legtöbb aláöltözet hölgyek számára tervezett változatban is elérhető. Szeretjük a “testre szabott” megoldásokat, amely garantáltan kényelmesebb, funkcionálisabb viseletet biztosít, mint az egy kaptafára készült termékek!

Rövid ujjas változatban is elérhető...

Rövid ujjas “tavaszi” változatban is elérhető…

Jellemzők:

  • magas technikai színvonalú, nedvességelvezetést biztosító téli aláöltözet
  • közepesen vastag 100 g/m2 fajsúly
  • pontosan illeszkedő szabás
  • saját fejlesztésű 37.5 üreges szálú technikai alapanyag
  • 5x hatékonyabb nedvességelvezetés a hagyományos poliészter szövethez képest
  • fokozottan szellőző hátpanel
  • varrásmentes kialakítás
  • ergonomikus nyakilleszkedés, kellő védelemmel
  • szilikoncsík a felcsúszás megelőzése érdekében
  • S/M – L/XL – XXL-3XL méretben
  • hölgyek számára tervezett változatban is elérhető

Ajánlott fogyasztó ár: 18 900 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján. A teljes hazánkban elérhető Mavic aláöltözet-kollekció itt található:

A Mavic a hölgyekre is gondol!

A Mavic a hölgyekre is gondol!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo