fbpx

“Bikemag olvasói” határidővel nevezhetsz a hétvégi Econix CrossLiget cyclocross versenyre!

Most vasárnap – október 30-án – kerül megrendezésre az Econix CrossLiget 2016 cyclocross.hu verseny, melyre most a Bikemag olvasói a mai határidőtől tovább, holnap  éjfélig nevezhetnek! A rendezvény mögött a versenyszervezéssel csak tavaly ismerkedő Team Econix-CR csapat áll, akik sokakkal egyetemben úgy látták, sok sebből vérzik a hazai cx vesenyszezon, így a szavak helyett a tettek mezejére léptek. econix cross liget

Régi tervüket váltották valóra azzal, hogy belevágtak és megmutatták, hogy a profizmus nem feltétlenül pénz kérdése, és kellő hozzáértéssel, odafigyeléssel és sok munkával igenis lehet színvonalas és minden igényt kielégítő rendezvényt csinálni.

A 2015-ös Econix CrossLiget aztán tényleg felkavarta az állóvizet: a hazai cyclo cross szezon minden tekintetben legjobb versenyét szervezték. A titok? Talán csak annyi volt, hogy nézőkre, versenyzőkre egyaránt odafigyelő rendezvényt láthattunk, és mint ilyenkor szokás a szerencse és a jó idő is a rendezők pártján volt.

econix cross liget

A rengeteg pozitív visszajelzés után persze idén ismét belevágnak a fiúk, és azt ígérik megpróbálják a tavalyi verseny színvonalát is felülmúlni. Ezért hallgatva a visszajelzésekre kicsit módosítottak a pálya nyomvonalán (hosszabb, kicsit nehezebb lett), valamint cél még többet nyújtani mind a versenyzőknek (idén lesz zuhanyzási lehetőség is), mind a nézőknek. Megtudtuk azt is, hogy a csapat idén egy második verseny szervezését is elvállalta, egy jelenleg még nem publikus budapesti helyszínen.

econix cross liget
A Fő támogató és névadó szponzor idén is az Econix Kft., valamint a csapat másik fő támogatója a Watz Kft. és a Lido Fitness is.

A versenyzők idén is a cyclo cross versenyek legbőségesebb díjaiért küzdhetnek a a Merida – CST – NW, a MassiveBikes, a Mester Bike + Coffee Projekt -, az ILB Factory, a Rudy Project és a Kávékalmár jóvoltából, míg az egyedi kupákat idén is a Recyclock készíti az elit versenyek győztesei számára. A Merida rajtcsomagokba pedig a BIOFREEZE, a HIGH5, a Compressport valamint a MassiveBikes ajéndékai kerülnek.

econix cross liget

A versenyre az előnevezés még nyitva van. Nevezni a goo.gl/eswISN oldalon október 26-áig lehet (aznapi fizetéssel). Sőt, a Bikemag olvasói (bár névreszóló rajtszámot már nem kapnak) de kedvezményes áron való nevezhetnek a meghosszabbított csütürtök esti határidőig amennyiben az utalás közleményébe a nevezett versenyző nevén kívül beírják ’Bikemag’

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo