fbpx

Velotech 3W led első lámpa

A Velotech 3W led első lámpánál elsőként az árra érdemes ránézni, hihetetlenül olcsó és mellette fényerő tekintetében sincs szégyenkeznivalója, bőven felveszi a versenyt a drágább ellenfeleivel, hibátlan pénztárcabarát megoldás a sötét téli hónapokra.

A kerékpárüzletekben lámpavásárláskor mindig azt kérdezik az eladók, hogy csak látszani vagy látni is szeretnénk, a Velotech 3W led első lámpa mindkét funkciót tudja, bár inkább azon ritka lámpák közé tartozik, amivel látni lehet nagyon jól, természetesen ez azt is jelenti, hogy látszódni is fogunk rendesen, de nem annyira takarékos módon, mint egy villogóval.

Mindössze egy világító egység található a Velotech 3W led-ben, de az egy szuper fényes 3W-os led, melynek köszönhetően erős fényerővel rendelkezik a lámpa. A belső optikai reflektoron tükröződő fény még erősebbé teszi a lámpa amúgy sem gyenge fényét. Kétféle üzemmódban tudjuk használni, mindkettő folyamatos fényt biztosít, az egyik a maximumon, azaz 100%-on működteti a lámpát, a másik pedig takarékos 50%-on.

Az árkategóriának megfelelően elemekről tudjuk működtetni a Velotech 3W led első lámpát, 4 db AAA elem biztosítja a megfelelő energiaellátást. Alacsony elemtöltöttség-szint jelző is helyet kapott a készüléken, előre tudhatjuk, hogy mikor fog lemerülni a lámpánk, mennyire érdemes takarékoskodni az elemekkel. Strapabíró, ellenálló műanyag ház védi a lámpa belsejét a behatásoktól, ezenfelül vízvédelmet is kapott, bátran használhatjuk esőben is. Rögzítése már a Velotech lámpáktól megszokott módon hihetetlenül egyszerű és praktikus, pillanatok alatt fel- illetve leszerelhetjük a kormányunkról és mindezt természetesen szerszámok nélkül.

Teszteredmény: Első ránézésre ugyanúgy néz ki mint a másik Velotech lámpa, de mégsem egyformák. Egyrészt fele annyiba kerül mint a „kijelzős” kivitel, másrészt akkumulátor helyett elemről működik, harmadrészt kicsit más a foncsorozása, de ugyanúgy erre világít a led és nem a vakvilágba. A fényük is nagyjából egyforma, de 25 méterig világít, a 40 helyett, és kicsit szűkebb, koncentráltabb a fénye. A lámpakörkép összesítését ITT találod!

 

Jellemzők:
-Erős fényű első lámpa
-1db szuper fényes 3W-os led
-2 üzemmód: 100% folyamatos, 50% folyamatos
-Alacsony elemtöltöttség-szint jelző
-Belső optikai reflektor
-4db AAA elemmel működik
-Szerszám nélküli rögzítés
-Ellenálló műanyag ház
-Vízálló kivitel

Ajánlott fogyasztói ár: 1 590 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások