fbpx

Trans Madeira 2018: Enduro verseny az Atlanti-óceán közepén

A 2017-es Enduro World Series harmadik futama után 2018-ban ismét megtelik enduro kerékpárosokkal Madeira szigete, 2018 júniusában egy felejthetetlen 5 napos, 200 km hosszú enduro versenyt rendeznek a Portugáliához tartozó szigeten.

Trans Madeira

Az Atlanti-óceán közepén fekvő sziget 2017 májusában került fel az endurozás világtérképére, amikor az Enduro World Series keretein belül 370 kerékpáros mérette meg magát a sziget legkülönbözőbb terepein. Az elkövetkező években Madeira kiemelt célpontja lehet az enduro kerékpározás szerelmeseinek, hiszen nagy hegyei, gyönyörű tájai és egész évben meleg időjárása alkalmassá teszi erre.

Trans Madeira

Madder Island, Portugal.

2018-ban egy több napos versennyel, a Trans Madeirával, tér vissza az enduro élet Madeirára, ahol 5 nap alatt 200 km-t 25 különféle szakaszon kell teljesítenie a 100 indulónak. Naponta átlagosan 2200 méter szintsüllyedést és 1500 méter szintemelkedést kell legyőznie a versenyzőknek a sziget látványosságait is érintő szakaszokon.

A résztvevők száma limitált, mindösszesen 100 induló élvezheti ezt a nem mindennapi kalandot Madeira szigetén. A nevezési díj teljes mértékben fedezi a szigeten tartózkodást és a versenyzés költségeit, magában foglal a szállástól kezdve az étkezésen át a csomagszállításig mindent és természetesen fényképekről is gondoskodni fognak a szervezők.

Trans Madeira

Fotó: Antonio Abreu

A nevezés 2017. December 15-én 10 órakor (GMT) kezdődik, érdemes sietni vele, mert valószínűleg hamar be fog telni a létszámlimit.

Trans Madeira
Bővebb információk a versenyről és nevezés az esemény oldalán
Facebook
Instagram

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo