fbpx

Gepida “High Power” első lámpa

A Gepida “High Power” első lámpa beszerzésével minimális anyagi ráfordítás mellett biztosíthatunk kiváló láthatóságot a közutakon, emellett a közvilágítást nélkülöző útszakaszokon is biztonságosan közlekedhetünk. A jelen Gepida lámpamodell 1 watt teljesítményű, nagy fényerejű LED-et alkalmaz, hagyományos elemes energiaforrással, amit praktikusan tölthető akkuval is helyettesíthetünk.

A világításrendszer a kerékpár egyik legfontosabb kiegészítője. Látszani, észrevehetőnek lenni rendkívül fontos a közutakon, de vannak helyzetek, amikor a puszta láthatóság nem elegendő a biztonságos közlekedéshez. Aki sötétben rója az utakat, annak szüksége lesz egy nagy fényerejű kerékpáros lámpára. A prémium szintet képviselő, modern technológiát alkalmazó Gepida kerékpárlámpák – kiváltképpen a most bemutatott “High Power” első lámpa – pontosan ezen igények kielégítésére készülnek.

 

A Gepida “High Power” első lámpa Limunmax 1 wattos LED-et alkalmaz, kellő fényerőt biztosít, a lámpa oldalról is jól látható, a csóvája lencse által optimálisan fókuszált. Háromféle üzemmódot használhatunk, a mellékelt elemek pedig akár 40 órán keresztül is üzemben tartják. Természetesen tölthető akkuval is használható. Ez utóbbi megoldás a gazdaságos, környezetbarát alternatíva, mindazonáltal lemerülés esetén a tartalék ceruzaelem bármikor behelyettesíthető, a boltban, trafikban, benzinkútnál egyszerűen beszerezhető.

Fekete és fehér színben egyaránt elérhető

A Gepida lámpa felszerelése gyerekjáték, parkoláskor pedig egy pillanat alatt leszerelhető. Mindenféle kormány átmérőjére passzol, és a kívánt irányba állítható. A vízhatlan kialakítás megbízható társsá teszi a kerékpáros közlekedés és túrázás során. A Gepida “High Power” kétféle megjelenéssel is elérhető, így a kerékpár színvilágához illeszthető.

Teszteredmény: Aránylag kis fényerejű, de még sötétben is használható lámpa, ami 40 méterig világít, és egyenletes a fényének az eloszlása. Maga a lámpa is igényes kivitel, jól néz ki, de sajnos integrált akkumulátor helyett elemekkel etethető. Ez utóbbi tudatos felhasználóknál remélhetőleg akkumulátor „elem” lesz. A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Jellemzők:

  • 1 watt teljesítményű LED Limunmax technológiával
  • vízhatlan kialakítás
  • oldalról is jól látható
  • nagy fényerejű, alacsony fényerejű, illetve villogó üzemmód
  • szerszám nélküli felszerelés
  • többféle kormány átmérőjére passzol
  • 3 db AAA tartozék elemmel
  • fehér és fekete színben

Ajánlott fogyasztói ár: 6690 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

A kiváló ár/érték arányt kínáló Gepida kerékpáros kiegészítők egyike!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo