fbpx

Stevens E-Molveno: A hét minden napjára

Az elektromos kerékpárok a városi közlekedést a többségünk számára egyszerűbbé teszik, könnyebben, komolyabb izzadás nélkül juthatunk el velük még dombos terepen is a munkahelyre, boltba vagy éppen oda, ahol dolgunk van. Emellett hétvégente a túrák során is megnő velük a meghódítható útvonalak hossza, bátrabban vághatunk nekik az emelkedőknek, mert a motor segíteni fog feljutni az eddig leküzdhetetlennek tűnő meredekeken is. Ha csak egy pedelecet szeretnénk, amivel a hétköznapokon kényelmesen közlekedhetünk a városban, hétvégente pedig elmehetünk túrázni vele akkor egy e-trekkinget érdemes néznünk, mint például a Stevens E-Molvenot, melynél kedvező ár mellett jól felszerelt e-bike-ot kapunk, ami hosszútávon fog szolgálni minket.

A Stevens kerékpárokról idén már többször írtunk, Németország vezető kerékpármárkájának sikerének egyik titka, hogy nem hajlandóak kompromisszumot kötni a kerékpárok tervezésekor, sehol nincs eldugott, olcsó, rossz minőségű alkatrész, minden helyen olyan alkatrészek vannak, amik a feladatukat hosszú távon, a felhasználásának megfelelően maximálisan el fogják látni, ezért ha mindennapi felhasználásra keresünk trekking bringát akkor mindenképpen érdemes elgondolkodni a Stevens kerékpárokon. A hagyományos városi és túra kerékpárokról nemrég írtunk, ide kattintva tudjátok elolvasni azt a cikket, viszont ha valaki ki szeretné használni az elektromos rásegítéses kerékpárok előnyeit a mindennapokban akkor neki is ajánlanánk kerékpárt a Stevenstől. Tavaly a kicsit magasabb árkategóriába tartozó Stevens E-4X Tour-t teszteltük, most pedig egy elérhetőbb árú modellt mutatunk be az E-Molveno-t.

Az E-Molveno tökéletes példa a Stevens kerékpárokra, bár alapvetően nem top kategóriás pedelec mégis teljes egészében kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt alkatrészekben és felszereltségben. A nyomatékszenzoros rásegítést a Bosch G3 Active Line Cruise rendszere végzi, ami 40Nm-t tud és mint minden normál pedelec 25 km/h-ig segíti a hajtást. A váltást a Shimano Altus szettjére bízta a Stevens, míg fékekből a Shimano MT200 tárcsafékei fogják magabiztosan megállítani a bringát amikor kell.

Trekking kerékpárként minden fontos kiegészítőt is megtalálhatunk a Stevens E-Molveno-n, erős csomagtartó, SKS sárvédők, AXA lámpák, stabil kitámasztó és csengő teszi teljes értékű társsá a mindennapokban a Stevens e-trekking kerékpárját.

Az E-Molveno tervezésekor a kényelem is kulcsszerepet játszott, egyenes testtartással tudunk vele közlekedni a városban, és egy egésznapos túra során sem fog leszakadni a derekunk. A kormányszár elég széles spektrumban állítható, így tényleg mindenki számára megfelelően be lehet állítani a kormánymagasságot.

Ahogy már a normál bringáknál láthattuk a Stevens többféle vázzal kínál bizonyos modelleket, ide tartozik az E-Molveno is, ami elérhető férfi, női vagy klasszikus városi vázzal is, az utóbbinál a 400Wh-s Bosch akkumulátor a csomagtartó alá kerül, míg az előbbi kettőnél az alsócsövön kapott helyett.

Ajánlott fogyasztói ár: 872 000 Ft

További információkért a Stevens e-trekking kerékpárokról kattints ide.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo