fbpx

A “Zseni” Dogmája

Döntsék el kedves olvasóink, hogy melyik fél számára megtisztelőbb a szóban forgó kerékpár átadás, Lionel Messinek, vagy a Pinarello kerékpárgyárnak…

Messi a Pinarello Dogma F8-cal

Messi a Pinarello Dogma F8-cal

A 21. század egyik legzseniálisabb labdarúgója, a négyszeres aranylabdás Lionel Messi mindenesetre egy Pinarello Dogma F8 Team Sky replika kerékpárt kapott, melyet a gyár képviseletében Fausto Pinarello, a brit csapat részéről pedig Dave Brailsford adott át az FC Barcelona edzőközpontjában. A képen Messi csapattársaival, Neymarral, Alvessel és Suarezzel pózolnak:

messi_pinarello_4

Érdekesség, hogy az ajándékozás egy Madrid-drukker, a Team Sky szerelője, David Fernandez révén jött létre, Messi egy közös ismerősnek vetett fel, hogy szüksége lenne egy bringára (sportsérülések regenerációja idején egyébként sokszor ajánlják a kerékpározást). Fernandez azonnal szólt, a Pinarello gyár és a Rapha ruhagyártó pedig rögtön kapott az alkalmon, hogy így jelenjen meg az őszi hírek között.

A Dogma névre és a 10-es számra szól

A Dogma névre és a 10-es számra szól

Messi egy olyan modellt kapott ajándékba, melyhez hasonlóval nyert idén Tour de France-t a brit Chris Froome, ugyanolyan karbonvázra építve, elektromos Shimano Dura Ace váltórendszerrel, névre szóló festéssel. A bringához természetesen tiszteletbeli Team Sky mez is járt, ami tökéletesen illik az argentin válogatott szerelésének színvilágához is. Amikor Messi köszönetet mondott, kinyilvánította rajongását a kerékpársport felé, hozzátéve, hogy a Tour de France-t is figyelemmel kíséri a televízióban.

Team Sky mez Messinek

Team Sky mez Messinek

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo