fbpx

TNT futárszolgálat – extrém gyors kiszállítás a világon bárhová!

Ha sürgős csomagszállításra van szükséged, a TNT kitűnő választás lehet. Gyorsasága mellett számos kedvező szolgáltatást is biztosít az ügyfelek számára.

TNT szolgáltatások

A TNT háztól házig fuvaroz küldeményeket mind belföldre, mind külföldre. A futár akár a feladás napján érkezik a csomagodért. Nem kell egész nap várnod őt, ugyanis az 1H szolgáltatással egy órás időintervallum meghatározásával tájékoztatást kapsz az érkezéséről. A TNT Értékbiztosítási szolgáltatás ugyancsak hasznos: egészen 1 millió Ft értékig biztosíthatod küldeményedet.

Megrendelés a Csomagnet.hu-n 

Mindezt a Csomagnet.hu oldalán is elérheted, és egyszerűen, gyorsan meg is rendelheted. A weboldal átlátható, egyértelműen fel vannak tüntetve a szükséges paraméterek. Az árak kedvezőek, ami persze nem a minőség rovására megy, hanem a nagy mennyiségben közvetített megbízásoknak köszönhető. Mindig megtalálod a TNT aktuális díjait, csupán be kell írnod a csomagadatokat, és már nézheted is, melyik a legideálisabb.

Díjkalkuláció és biztonságos fizetési lehetőségek is biztosítva vannak, utóbbi a TNT esetében kizárólag online. A címkézéssel nem kell foglalkoznod. A megadott adatok alapján létrejön egy, amit neked csak ki kell nyomtatnod.

A regisztráció nem kritérium, viszont rendszeres feladásnál időt spórolhatsz vele. Lementheted csomagjaid adatait, így a későbbiekben ha ugyanolyan küldeményt adsz fel, mint korábban, csak ki kell választanod az adott csomagot.

Csomagszállítás belföldre, külföldre

Ha belföldre küldenél csomagot, a TNT Express akár egy munkanapon belül kiszállítja azt háztól házig. Külföldre a TNT Economy Express és az Express Export szolgáltatást veheted igénybe. Előbbi közúton, utóbbi légi úton kézbesít, ezzel a lehető leggyorsabb szállítást téve lehetővé. A világ szinte bármely településére akár egy munkanapon belül eljuttatja a küldeményt.

Ha valamely munkanapon hét óráig leadod a rendelést és ki is fizeted azt, a következő munkanapon már érkezik is a futár. Egyes települések esetében már a feladás napján is jelentkezhet, ha két óráig le van adva és fizetve van a rendelés.

Fontos tudni, hogy a TNT 70 kg-ig vállal szállítást, illetve a nem halmozható küldeményekre felárat is felszámolhat. Ha szeretnéd ezt elkerülni, a Csomagnet.hu-n találsz néhány tippet, amelyek betartásával biztosan halmozható marad a csomagod.

Bővebben a TNT futárszolgálatról

A TNT-t 1946-ban alapította Ken Thomas. Akkor még egy teherautóval rendelkezett a cég, ma már a világ második legnagyobb közlekedési birodalmává nőtte ki magát. 200 országba szállít csomagokat világszerte. A társadalmi felelősségvállalás és a környezetvédelem kiemelten fontos a vállalat számára: támogatja a közúti biztonságot és igyekszik csökkenteni a CO2-kibocsátást.

Rendeld meg bármelyik TNT szolgáltatást, és élvezd az extrém gyors kiszállítás előnyeit!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo