fbpx

NORTHWAVE EXTREME kar- és lábmelegítő

northwave_extreme_leg_1Az egész éveben bringázók számára a hűvös időjárás beköszönte mindenképpen kihívást jelent. A végtagok különösen érzékenyek az optimálisnál hidegebb levegőre, amit a menetszél csak fokoz. A kellemes közérzet, a biztonságos közlekedés vagy testedzés érdekében célszerű szert tenni a végtagokat melegen tartó kar- és lábmelegítőre. Persze nem mindegy, hogy milyenre!

A NORTHWAVE EXTREME kar- és lábmelegítő professzionális darabok, lélegző technikai anyagból, BioMap kialakítással. A többi elérhető végtagmelegítőkkel szemben az olasz kerékpáros ruhaspecialista különböző alapanyagokat alkalmaz, részben a nagyobb fokú védelem, illetve a szellőzés elősegítése érdekében. A lapos, ergonomikus varrások pedig magasabb komfortérzetet biztosítanak.

Azt gondolhatnánk, hogy a kerékpáros végtagmelegítők világában nincsenek csodák, de az ördög ugyebár a részletekben rejlik! A NORTHWAVE az EXTREME kollekcióban alkalmazott szabást és technológiát „Biomap”-nek hívja, amely ideális illeszkedést biztosít, sportos testhelyzetre optimalizált kerékpáros szabással. A test vonalainak tökéletes követése révén kiváló védelmet nyúlt a szél ellen és a megfelelő mikroklíma kialakításával megakadályozza a túlmelegedést.

northwave_extreme_arm_0
Jellemzők:

  • 88% poliészter és 12% elasztán alapanyag, többféle szövéssel
  • könnyű, a test vonalait követő szabás
  • nedvességelvezető tulajdonság, amely megelőzi a befülledést
  • Biomap kialakítás
  • ergonomikus, lapos varrások a kényelem fokozása érdekében

 

Ajánlott fogyasztói ár:
karmelegítő – 9290 Ft
lábmelegítő – 10.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján
karmelegítő
lábmelegítő

northwave_extreme_leg_0

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo