fbpx

YT Industries: ezúttal egy fiatal, feltörekvő cég termékeit vesszük górcső alá

A YT Industries rövid idő alatt hatalmas sikereket ért el, több termékük is design győztes lett, de az elsődleges célkitűzés náluk mégis a kedvező árképzés maradt. Ezt úgy érik el, hogy egyetlen cég látja el a nagykereskedelmi, illetve a kiskereskedelmi feladatokat, így az árakat verhetetlenül alacsonyan képesek tartani.

Volt szerencsém a DH prototípust látni idén nyáron a 24 órás DH versenyen, nagyon jó kiállású, hivalkodó festésű masina, érzékeny rugózással. Megvallom őszintén, előtte nem is nagyon hallottam a cégről. Egyelőre csak az extrémebb kategóriákban vannak jelen, de belső információk szerint hamarosan teljes termékpalettával fognak rendelkezni.

YT Industries - First Love

YT Industries - First Love

DJ/4X vonalon a legolcsóbb, egyben a legkisebb, 24”-os gépük az első szerelem (First Love) márkanevet kapta. Nemcsak a neve találó, de valóban tökéletes kezdő gép, akár félprofi felhasználásra is: Cr-Mo váz, egysebességes, BMX hajtókar, ütős DJ3 villa és első-hátsó Avid Juicy3 fékek.

YT Industries - Play

YT Industries - Play

Play nevezetű gépük – mely az első fully a sorban – 140/100 millimétert moccan, és a dirt, illetve a manapság eléggé felkapott Slopestyle versenyekre tervezték. Marzocchi levegős taggal rendelkezik, RockShox Argyle RCT villával, Elixir fékekkel, 9 sebességgel (gyárilag országútis fogkiosztással), E13 terelővel kombinálva. A festés, matricázás itt is követi a trendet, csak semmi visszafogottság!

YT Industries - Wicked

YT Industries - Wicked

Első, komolyabb rugóútas gépük a Wicked, mely már a majdnem mindenre elég, 150/150 mm-es úttal gazdálkodhat. Az alkatrészek itt sem gyenge minőségűek, RockShox Monarch tag az új Revelation QR15 villával, amely szintén lezárható. Truva hajtás, X9 váltás, Avid Elixir R fékek tündökölnek rajta. Az ára 450 ezer forintnak megfelelő összeg körül mozog.

YT Industries - Tues

YT Industries - Tues

A nagy gépük Tues névre hallgat, és 3 felszereltséggel kapható: FR, DH illetve limitált DH. A DH változat 200/200 mm úttal rendelkezik, Boxxer R2C2 villával, és a hozzá passzoló Vivid R2C taggal bír, X9 váltással és a jól bevált E13 terelővel szerelték. Tömege 18 kg alatt van, pedál nélkül. Ára a komplett gépnek 2500 euró alatt marad.

Mielőtt bárki is azonnal rendelne a kedvező árak hallatán, ne feledkezzünk meg a postaköltségről sem! Bár esetenként nem egy komoly összeg, de mégis számolni kell vele. A magam részéről bízok benne, hogy egyre több cég nyit közvetlenül a vásárlók felé, így tartva/elérve a barátságos árakat…

Szöveg: Sala – www.salaracingtechnology.com
Fotó: YT Industries

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo