fbpx

WTB Comfort Zone markolat

Egy jó markolat csodákra képes, minimális anyagi ráfordítással meglepő kényelemérzetet és biztosabb irányítást érhetünk a kerékpárunkon, ráadásul a markolat cseréje pillanatok alatt, akár házilag elvégezhető!

c_z_markolat_1
A markolat a kerékpáros és a kerékpár közti egyik fő kontaktuspont, és mint tudjuk, ezekre az érintkezési pontokra érdemes különös figyelmet fordítani. Egy jó nyereghez vagy cipő/pedál pároshoz képest az egyenes (vagy enyhe emelést biztosító) kormányra készült markolat nem számít nagy kiadásnak, ennek ellenére a biztos irányítás és a kerékpáron élvezett kényelem jelentős részben ezen a „szürke eminenciásnak” számító kiegészítőn múlik.

A legendás kaliforniai WTB cég már a montizás őskorában is gyártott markolatot, sokan a mai napig esküsznek ezen „ősmodellek” kényelmére, tartósságára és megbízhatóságára. Mint régen, manapság is számos különböző felhasználásra kínál kormánymarkolatot a WTB: a kényelmes hétvégi túrázástól egészen az extrém montis sport által támasztott speciális követelményekig minden igényre van megfelelő modell. A biztos rögzítésért a cég által kifejlesztett speciális bilincsrögzítés felel, illetve DNA-gumiösszetétellel biztosítják a megfelelő tapadást a kerékpáros tenyerével.

c_z_markolat_mainA most bemutatott WTB Comfort Zone Clamp-On markolat a WTB saját fejlesztésű Clamp-On rögzítésmegoldását alkalmazza, amely két műanyag bilincs segítségével biztosít forgás- és elmozdulásmentes működtetést. A Comfort Zone markolat esetében nincs szükség merev belső rétegre a biztos rögzítéshez, így a konkurens termékekhez viszonyítva alacsonyabb profil mellett nagyobb fokú kényelmet tesz lehetővé, csökkentett átmérőjével kisebb kézmérethez is kiválóan illeszkedik. Ráadásul tömege is alacsonyabb, mint más gyártók komfortmarkolat-modelljei. Fő felhasználási terület a túrázás, trekking- vagy városi kerékpározás, mérete 136 mm x 55 mm, alapanyaga DNA-gumikeverék összetétel, illetve speciális formájával csökkenti a tenyérre ható nyomást.

c_z_markolat_3Ajánlott fogyasztói ár: 4840 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo