fbpx

Velotech 50 Chip led hátsó lámpa

A Velotech 50 Chip led hátsó lámpa tökéletes választás azoknak, akik egy igazán erős fényű lámpát szeretnének használni éjszakai bringázásaik során. Fényereje átlagon felüli, ennek köszönhetően biztonságban tudhatjuk magunkat, garantáltan észreveszik majd minket az autósok. Emellett az ára kifejezetten baráti, technikai paramétereihez képest olcsónak mondható, rendkívül jó ár-érték arányú termékről van szó.

A Velotech nem igazán bonyolítja a lámpák elvezéseit, de így legalább könnyű kitalálni, hogy mi biztosítja a fényt lámpában. Az 50 Chip led hátsó lámpában nem meglepő módon 50 darab piros chip led dolgozik őrült erővel, 240 lumen maximális fényerőt tudnak szolgáltatni, ami városi lámpához mérten igen szép érték. 4 fényerősség közül, extra (100%), normál (75%), közepes (50%) és eco (30%) közül választhatunk, annyit itt megjegyeznék, hogy a fotózás során még normál fokozatban is ki akarta égetni a szemem, amikot belenéztem.

Városi hátsó lámpaként természetesen villogásra is képes, négy üzemmód közül választhatjuk a nekünk és a fényviszonyokhoz leginkább megfelelőt, tud lassan villogni normál, közepes és extra fényerővel és tud gyorsan normál fokozatban. A biztonság fokozása érdekében úgy tervezték meg, hogy oldalról is látszik a Velotech 50 Chip led fénye, ez kifejezetten jól jön a városi forgalomban, oldaról is észlelnek minket az autósok.

Egyetlen gombbal tudjuk kezelni a Velotech 50 Chip led minden fukcióját és természetesen ezzel tudjuk ki- illetve bekapcsolni lámpát. Ha egyszer nyomjuk meg a gombot akkor a lámpa bekapcsol vagy bekapcsolt állapotban a fényerőt tudjuk vele szabályozni vagy az üzemmódok közül választani, ha kétszer nyomjuk meg egymás után akkor a fényerő-beállítás vagy az üzemmód-beállítás között tudunk váltani, ha pedig hosszan nyomjuk akkor a lámpa kikapcsol.

A Velotech 50 Chip led energiaszükségletét egy újratölthető 700 mAh-s lítium polimer akkumulátor elégíti ki, melyet a lámpához adott Micro USB kábellel tölthetünk újra. A kábel másik végét csatlakoztathatjuk a hálózathoz is, de akár számítógépről is feltölthetjük a lámpánkat. A teljes töltési idő 3 órát vesz igénybe.

IPX4 vízvédelmet is kapott a lámpa, bátran használható esős időben, nem fog egy könnyen beázni. Felszerelése nagyon egyszerű, a hozzákapott gumi pánttal egy modulattal rögzíthetjük a nyeregcsővünkre.

Jellemzők:
-50 piros chip led
-240 lumen maximális fényerő
-4 fényerősség: Extra (100%), normál (75%), közepes (50%), eco (30%)
-4 üzemmód: lassú villogás normál fényerővel, lassú villlogás közepes fényerővel, lassú villogás extra fényerővel, gyors villogás közepes fényerővel
-Multifunkciós bekapcsoló gomb, szimpla gombnyomással lehet bekapcsolni, váltani a fényerősség vagy az üzemmódok között, dupla nyomással lehet váltani a fényerő-beállítás vagy az üzemmód-beállítás között, a gombot hosszan lenyomva pedig kikapcsol
-Oldalról látható konstrukció
-Vízálló (IPX4) kivitel
-Újratölthető 700 mAh-s lítium polimer akkumulátor
-USB kábellel tölthető
-Töltési idő 3 óra

Ajánlott fogyasztói ár: 5890 Ft

A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások