fbpx

Topeak RideCase iPhone X / Xs – kedvenc almánk védelme

A Topeak RideCase sorozat tagjai közé megérkezett az iPhone X / Xs modellekhez passzoló tok, mely könnyebbé teheti mindennapi bringázásunkat akár sportolásról, akár városi közlekedésről van szó, miközben a bringán kívül is gondoskodik kedvenc kütyünk védelméről.

A csúszásmentes és karcálló tok ipari minőségű műanyag és gumi felhasználásával készült, mely úgy öleli körbe telefonunkat akár egy “exoskeloton”, vagyis külső váz. Természetesen ez a szoros szimbiózis biztosít rázkódás- és ütésvédelmet, miközben a CNC megmunkálású széles tartományban állítható tartó rezzenésmentesen fixálja előttünk a telefont. Állíthatóságának köszönhetően akár álló, akár fekvő tájolásban is használhatjuk, a ráhelyezett mobilt pedig pillanatok alatt le-, illetve felcsatlakoztathatjuk rá. Kreatívabbak használhatják fedélzeti kamerának is, de szükség esetén vészlámpaként sem utolsó a telefon beépített LED-je.

A beépített “kitámasztó” valószínűleg a mindennapokban fog hasznosnak bizonyulni, ez szintén mindkét orientációban működik, állóként az irodai asztalon lehet hasznos, míg fektetve az otthoni multimédiás és szórakoztató funkciókat lehet vele megkönnyíteni.

A tok használata esetén az egyik legfontosabb extráról sem kell lemondanunk, ugyanis kompatibilis a vezeték nélküli töltés lehetőségével.

 

Az extra védelem mindössze 32 grammot nyom, ami talán nem olyan súlyos extra, hogy a mindennapokban ne tudnánk elviselni. Ez egy elég szofisztikált súlyadat, valószínűleg még a gramm-mániások feje sem fog megfájdulni tőle. Külső befoglaló méretei 14.9 x 7.6 x 1.4 cm.

Ajánlott fogyasztói ára: 19 000 Forint (tok+konzol)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo