fbpx

Egyszerre stílusosan és sportosan – SPINAIR

Te is szeretsz stílusosan bringázni? És mi a helyzet a szemeid védelmével? Bemutatkozik a Rudy Project legújabb szemüveg-kategóriája, az Active Lifestyle!

Egyre többen keresnek olyan szemüveget, amit legfőképp a hétköznapok során viselne, de a könnyed sportoláshoz is hordaná. Erre viszont nem a legjobb választás a hagyományos napszemüveg, hiszen azok keret-kialakítása és a gumírozások hiánya miatt az aktív helyzetekben csúszkálhatnak arcunkon és nem annyira biztonságosak, mint egy sportkeret.

Ezen kialakuló igényekhez az olasz gyártó létrehozta a SPINAIR-családot, mely külső jegyeiben egy stílusos napszemüveg, belső tulajdonságai alapján pedig egy sportra alkalmas modell. Így például a keret a rendkívül rugalmas és erős Grilamid anyagból készült, és a szárak nedvességre is tapadó gumírozásokat kaptak. Ezeknek köszönhetően egy napszemüvegtől soha nem tapasztalt komfortot és személyre szabhatóságot kapunk.

Három különböző modell érkezik ebbe a kategóriába: a SPINAIR 56 kerek formájával, az 57 markánsan szögletes és telikeretes kialakításával, míg az 58 szögletes és félkeretes kivitelével hódít.

Minden SPINAIR modell rendkívüli szemvédelmet és tökéletes, zavartalan látást biztosít viselője számára, köszönhetően a kiváló minőségű lencséknek, melyek között megtaláljuk a lélegzetelállító vizuális élményt nyújtó Polar 3FX HDR változatokat is. A Polar 3FX HDR lencsék egyszerre kombinálják a Rudy Project utolérhetetlen polarizációs technológiáját, mely csökkentheti a zavaró és fárasztó csillogásokat és fénytöréseket, valamint a színkiemelő HDR-technológiát.

A SPINAIR szemüvegeket keresd a hazai forgalmazó webshopjában vagy a bemutatótermében, illetve partnereinél.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo