fbpx

Mitas Tomcat külső gumi

A Mitas Tomcat külső gumi a cseh gyártó kínálatában a Cheetah-hoz hasonlóan az MTB alapszintet képviseli, gazdaságos modell, mintázata viszont markánsabb, így akár sáros talajon is megállja helyét. Vételárához képest egyértelműen magas teljesítményszintet tesz lehetővé, modern felfogású kialakítással. Általános cross country használatra mindenképpen beválhat.

Mitas_Tomcat
A két belépő szintű Mitas MTB köpenymodell közül a Tomcat azok számára ideális választás, akik nem elégednek meg a dózerutak kihívásaival, nem ijednek meg a nehéz terepviszonyoktól, a sártól vagy a kavicsos talajtól. A technikás terepre optimalizált köpenyek kínálatában az egykori legendás Rubena utód nem nevezhető „zöldfülünek”: a Cape Epic beszállítójaként szükség is van a több mint fél évszázados gyártástapasztalatra. Természetes nemcsak a versenyfelhasználásra szánt külsők világában mozognak otthonosan a csehek: a megfizethető szegmensben például a Tomcat kínál optimális megoldást a merészebb hobbi MTB kerékpárosok számára.

A Mitas Tomcat markáns, nyílt és relatíve magas mintázata törmelékes vagy sáros körülmények közé való, emellett öntisztuló képességgel is bír. A bütykök közötti apróbb mintázat nedves körülmények között a kerékpárt stabilizálja, egyben megakadályozva a kicsúszást. A Tomcat drótperemes kivitelű modell, haladó montisok számára edzéshez ajánlható, hobbi felhasználásra pedig valódi terepviszonyok közé. A Tomcat elérhető áron, 2,1” szélességben, 650b (27,5”) és 29-es méretekben kapható a hazai szakkereskedésekben.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a Mitas-termékek világszerte kaphatók, Ausztráliában például igen nagy becsben tartják a márkát, kiváló gumiköpenyeiket a legnagyobb köpenygyártókkal egy szinten emlegetik. A Mitas márkában mindenképpen megbízhatunk: még a kedvezőbb árfekvésű modellek is itt Európában készülnek, a cseh cég éves szinten 6 millió külsőt és 10 millió belsőt állít elő, a legkorszerűbb gyártástechnológiákkal a legmagasabb minőség-ellenőrzés mellett dolgozik.

Jellemzők:

  • edzéshez vagy hobbi felhasználásra ajánlott
  • kedvező árú MTB-köpeny nehezebb terepviszonyhoz
  • jó sártűrő képesség
  • modern, ritkás mintázat
  • 27,5“-es és 29“-es méretben
  • 2,1″ szélesség
  • drótperemes kivitel

Ajánlott fogyasztói ár: 3190,- Ft-tól.

További információ a gyártó honlapján, vagy www.facebook.com/RubenaHungary

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo