fbpx

UCI kontinentális besorolású lesz jövőre a Kőbánya Cycling Team

A Tour of Vojvodina – szerbiai háromnapos versenyre készülve árulta el a jó hírt Stubán Ferenc csapatvezető, miszerint megszületett a döntés: a 2018-as szezonban kontinentális besorolású lesz a Kőbánya Cycling Team.

Stubán csapatával a nyáron egyesült a kőbányai egyesület, ami így megfelelő alapot ad a jövő tervezéséhez, ami természetesen 2018-ban is a Tour de Hongrie-n való részvételről és minél több – az UCI Europe Tour-ba tartozó – kategóriás versenyen való részvételt jelent.

A csapat most Bernard Bendegúz, Kiss Dániel, Lóki Bence, Molnár István, Móricz Dániel, Török Ince összeállításban utazott Szerbiába, hogy részt vegyen a szeptember 15. és 17. között rendezett viadalon. (Sportigazgató: Sutbán Ferenc, Szerelő: Löki Zoltán, Masszőr: Garamszegi László)

A verseny három etapból áll, 1. szakasz 160 km, 2. szakasz 175 km, 3. szakasz 136 km. A Tour of Vojvodina Móricz Dániel vb-felkészülésének utolsó állomása is egyben, a bergeni (Norvégia) országúti világbajnokság U23-as futamára jövő szombaton kerül majd sor.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo