fbpx

Trendelő: 20″-os gyerek kerékpárok 6-9 éves kor között

Első fejezetünkben a legkisebb gyerekeknek ajánlottunk bringákat, majd jött  a 4-6 éveseknek szánt kategória a 16-18″-os gépekkel, most pedig még tovább lépünk egy mérettel és a hat évesnél idősebbeknek kedvezünk. A 20″-os gyerekkerékpárok már egészen felnőttes gépek, sőt több különlegesség is található a bemutatandók között. 

Nem mintha a többi kategóriában nem kellene, de a 120-as bringáknál főleg lényeges a gyerek méreteinek megfelelő bringa kiválasztása, mivel itt azért már nagyobb a szórás átlépési magasságban vagy felsőcsőhosszban. Nem tudjuk eleget hangsúlyozni, hogy ha lehetséges, akkor legyen ott a gyerek a vásárlásnál, menjen vele pár kört, lássa a szülő a szemével, hogy jól, biztonságosan ül-e a kölök a gépen. Bemutatónkban a kedvezőbb árú bringáktól a speciális városi, vagy éppen ducigumis kivitelekig minden megtalálható, így nem lesz nehéz a választás.

Alpina Bestar 10 és 30

alpina_bestar30_gyerekkerekpar

A Bestar széria két modellből áll. A kedvezőbb árú Bestar 10-es annyiban különbözik a 30-astól, hogy nincsen benne teleszkópos villa, és másfajta hátsó váltót szereltek rá. Ettől függetlenül mindkettőt érdemes megnézni, mivel az áruk kedvező!

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Kross Level és Lea Mini

level_mini_white_blue_glossy_0

A Kross Level bringákat teszteltük már, a komolyabb montik futnak ezen név alatt. Ezeknek a kicsinyített mása a Level Mini és női kivitele a Lea Mini. És nem is gagyizták el, ahogy sokan a „felnőtt replikákat” szokták!

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Neuzer Bobby és Cindy

neuzer_bobby_cindy209

A fiú és lány kiviteleken kívül létezik belőlük egy sebességes illetve 6 sebességes kivitel, sőt, City néven fullosan felszerelt városi gép is. Aki innen nem tud választani, az igazából nem is akar gyerekbringát venni 🙂

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Neuzer Max és Maya

neuzer_max_maya_20_gyerekkerekpar2

Max és Maya nem valami kémregény két főszereplője, hanem egy fiúknak és lányoknak tervezett 20”-os gyerek kerékpár. Méghozzá sokféle színben.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Puky Crusader Light 20

Crusader_20_3_schwarz_light_bild0_bg1_dyn_bm10

A Puky bringák igényes kialakítását dicsőítettük már, de nem törjük meg a folyamatot most sem, mivel a német gyártó itt is kitett magáért. Vagyis inkább a gyerekekért, és a gondtalan kerékpározásért.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Specialized Riprock 20

specialized_riprock_20_gyerek_kerekpar3

Ha a legmenőbb 20-as gyerekbringát keresed, akkor ez itt az! Fatbike-nak néz ki, de igazából „plusszos” kerékméretű, viszont kis átmérője miatt gyakorlatilag mindenen átmegy.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Következő fejezetünkben a “kisfelnőtt” 24″-os és 26″-os gyerekbringákkal fogunk foglalkozni, melyek már akár versenyzésre is alkalmasak.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo