fbpx

Alpina Tornado futóbicikli

Igen, tudjuk, nem mindenki engedheti meg magának a huszon-harminconezres futóbringákat, és hát nem is mindenkinek kattan rá a gyereke a bringázásra. Ez utóbbit sok kerékpáros szülőtől is halljuk. Nekik kínál alternatívát kedvező áron az Alpina.

alpina_tornado_futobicikli2

Az Alpina Tornado háromféle színben kapható, melyek közül természetesen a női sem maradhatott ki, hiszen a csajok nem választanak holmi fekete színű bringát! Maga a váz masszív acélból készül és akár két éves kortól fel tudnak rá ülni a kicsik. Egészen 5 éves korukig használható marad, mivel a nyereg és a kormány is állítható magasságú, tehát nem egyéves befektetés.

A nyereg kényelmére is odafigyeltek, hiszen itt az altestükön van az összes testsúly, mivel a lábuk nem támaszkodik fel semmire. A kerekek tömör gumisak, nem igényelnek karbantartást és nem öregszik el bennük a belső sem. A mindössze 2.7 kilós csöppség kibírja a kemény kiképzést is, ugyanis a futóbringák nem azok közé tartoznak melyekre nagyon vigyázni szoktak. Elég csak a bölcsödei „üzemmódra” gondolni, vagy a ház körül ledobált, és akár esőben is kint ázó bringákra. Persze nem árt ha idejében elmagyarázzuk a kicsiknek, hogy a bringákra vigyázni kell.

Forgalmazó: Kellys

Ajánlott fogyasztói ár: 9.990 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo