fbpx

Melyik a kedvenc hazai kerékpárboltotok? – Ti megválaszoltátok

A tavaszi kerékpáros kutatásunkra minden várakozásunkat túlszárnyaló mennyiségű válasz érkezett, melynek köszönhetően számos érdekes információ birtokába kerültünk. Természetesen ezek az információk nem titkosak és a jelentős részüket meg is osztjuk veletek cikkek formájában. Már jó pár témát feldolgoztunk, melyeket a cikk alján találtok, most viszont elérkeztünk egy igazán érdekes kérdéshez, ami nem más, mint a “Melyik a kedvenc hazai kerékpárboltotok?”.

Az eredmények bemutatása előtt fontos arról beszélni, hogy erre a kérdésre számunkra is érdekes válaszok érkeztek. Ennél a kérdésnél szabadszavas válaszadást kértünk tőletek és alapvetően azt vártuk volna, hogy eladótérrel rendelkező üzletek neveit fogjátok írni, de úgy látszik annyira az online kereskedelem világában élünk, hogy a kerékpárboltok kategóriába számotokra már a webshopok is beletartoznak. Valószínűleg így történhetett meg, hogy egy magyar webshop lett a kedvenc hazai kerékpárboltotok.

A válaszokat megyék és városok szerint szétbontottuk, hiszen kicsi az esélye annak, hogy az ország nyugati szélén lakó válaszadónak egy keleti bolt legyen a kedvence, vagy éppen fordítva. Az abszolút listát torzítja, hogy hol mennyien élnek és az adott helyről hányan töltötték ki a kérdőívet, ezért területi alapon mutatjuk be a kedvenceket. Budapestet különvettük, ami méretéből adódóan adta legtöbb választ kapó boltokat, a többi boltot pedig megyék szerint rendeztük. Lássuk az eredményeket!

Az ország és Budapest legnépszerűbb boltja a válaszok alapján az Ebike lett, ami mint feljebb említettük egy online üzlet. A 2. helyet a Bringland szerezte meg, bár ha csak a klasszikus értelemben vett boltokat nézzük akkor ő lettek az elsők, a 3. helyen a Berguson végzett, a 4. helyen ismét egy webshopot találunk a Bikeprot, az 5. pedig a Bringabutik lett.

Az ország és Budapest legnépszerűbb kerékpárboltjai:
1. Ebike
2. Bringaland
3. Berguson
4. Bikepro
5. Bringabutik

A megyék legnépszerűbb kerékpárüzletei:

Bács-Kiskun:
Bici Shop

Baranya:
Imperator

Békés:
Speedy Kerékpárbolt

Borsod-Abaúj-Zemplén:
Excelsior

Csongrád:
Maniac

Fejér:
Kerékpár Diszkont

Győr-Moson-Sopron:
Peppe

Hajdú-Bihar:
Chili Sport

Heves:
Mátra Bike

Jász-Nagykun-Szolnok:
J-Bike

Komárom-Esztergom:
Zoli Kerékpár

Nógrád:
Velo Sport

Somogy:
Tuttibringa

Szabolcs-Szatmár-Bereg:
Bringasziget

Tolna:
Kétkerék Centrum

Vas:
Biciklon

Veszprém:
Nelson Bike

Zala:
Green Zone

[message_box title=”A kérdőívünkhöz kapcsolódó cikkek listája:” color=”blue”]

Hogyan néz ki az átlag olvasó?

Kedvenc kerékpármárka

Kedvenc szemüveg- és sisakmárka

Kedvenc váltó- és fékmárka

[/message_box]

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo