fbpx

Mavic Crossride MTB trail fejvédő

A Mavic Crossride MTB fejvédő teljes körű védelmet biztosít, megfelelő kényelemmel és egyszerű kezeléssel párosítva. A profi versenysportban megszerzett több évtizedes tapasztalattal háta mögött a világ egyik legismertebb kerékpáros márkája az kedvező árfekvésű, trail használatra tervezett Crossride esetében is meglepően magas technikai színvonalat kínál a kerékpárosok lehető legszélesebb táborának.

Mavic_Crossride

A francia márka rendelkezik az egyik legfejlettebb állítórendszerrel a piacon, amely szerencsére a csúcsmodellektől a belépő szintet jelentő Crossride a legtöbb sisakmodell esetében “bevetésre” kerül. Az Ergo Hold SL rendszer három dimenziós állíthatóságot biztosít – minden irányban széles intervallumban, ráadásul általa egy kézzel, egyetlen mozdulattal biztosítható a pontos illeszkedés és az így élvezett kényelem. A magasságállítás a pontos illeszkedés mellett lehetővé teszi, hogy a sisak profilját is fejformánkhoz optimalizáljuk. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a sisak elmozdulásmentes beállítása egyben biztonságunkat is szolgálja: azaz ne elégedjünk meg a más gyártók “hozzávetőleges” illeszkedést kínáló fejkörméretállító rendszereivel!

Mavic_Crossride

A Crossride Fit Pad belső kialakítás kényelmes, kivehető, tisztítható, antibakteriális szivacspárnázást tartalmaz, csillapítja rezgéseket, ami trail használat mellett különösen fontos. A tarkón is szivacs védi fejünket a műanyagtól, lényegében csak szivaccsal érintkezik a fejünk a fejvédő viselése közben, ezzel mindenféle nyomáspont kizárva. Emellett a biztonságot a sisakon elhelyezett fényvisszaverő elemek is hatékonyan fokozzák.

Mavic_Crossride

A 18 méretes szellőzőnyílásnak köszönhetően a Crossride fejvédő még a perzselő napokon vagy éppen a lassú tempóban abszolvált emelkedők mászása során is megfelelő hőháztartást tesz lehetővé. Ezáltal a trail használaton túl a hosszabb montis túrák is bevállalhatók a kedvező árú Crossride modellel: ideális társsá avatva a túrázáshoz vagy az egész napos kirándulásokhoz is. A szellőzés fokozása mellett a francia márka a nedvességelvezetésre is nagy hangsúlyt fektet, így a kellemes közérzet egyértelműen garantált. A nap és faágak ellen védelmet nyújtó sild igény szerint leszerelhető, így a sisak városi használatra is alkalmas lehet.

JELLEMZŐK:
>MTB sportra és általános felhasználásra tervezett modell
>Ergo Hold SL Retention System alacsony profilú állítórendszer
>Egyszerű állíthatóság
>Kényelmes Crossride szivacsozás
>18 szellőzőnyílás
>MTB-trail használatra optimalizált szellőzés
>Silddel vagy anélkül egyaránt használható
>CE és CPSC tanúsítvány
>Két méretben: M (54-59 cm), L (57-61 cm)
>Többféle feltűnő színben

Tömeg: 310 gramm (M méretben)

Ajánlott fogyasztói ár: 30 400 Ft.

További információ a forgalmazó és a gyártó honlapján.
http://mavic.hu/index.php?id_product=299&controller=product
https://shop.mavic.com/en-int/crossride-helmet-d6065.html

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo