fbpx

„Dől a lé”, avagy némi magyarázat a nagy létszámú edzőtáborokra…

Aktuális téma mountain bike-os körökben, hogy régóta nem látott mennyiségű pénz jut idén a mountain bike válogatott edzőtáboroztatására, Portugáliába 24-en utaztak szövetségi finanszírozással, és éppen szerveződik egy sífutó tábor is Ausztriába a maratonistáknak, hasonlóan nagy létszámmal…

A montisok már Portugáliában készülnek

A montisok már Portugáliában készülnek

A „jelenségre” némi magyarázattal szolgál a Magyar Kerékpársportok Szövetségétől érkezett közlemény, ami az alábbiakban olvasható. A közeljövőben bővebb cikkben, interjúban is szeretnénk foglalkozni a megnövekedett állami támogatással kapcsolatban felmerülő kérdésekkel.

Az MKSz közleménye:

Aláírtuk a szerződést!

Örömmel adunk hírt arról, hogy 2013.december 30-án támogatási szerződést írt alá 2013.év második félévére vonatkozóan a Magyar Kerékpársportok Szövetsége és az Emberi Erőforrás Minisztériuma, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság. Ez mintegy 90 millió Ft pénzkeretet jelent, amelynek kitöltése az elnökség és az egyesületek összehangolt, intenzív munkájával lehetséges.

A 2014. I. félévi támogatási szerződéshez szükséges dokumentumokat, amelynek projektjei a 2013. II. félévivel alkotnak egy egészet, karácsony előtt juttattuk el az illetékesekhez.
Amennyiben ez a szerződés is aláírásra kerül, akkor finanszírozási lehetőségeit tekintve a magyar kerékpársport életének eddigi legmegnyugtatóbb éve lesz a 2014-es esztendő.

Katona Kálmán
elnök

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo