fbpx

BBB AIRSHOCK (BMP-29) teleszkóppumpa

A mai fejlett kerékpárfelfüggesztés-rendszerekhez készült BBB AIRSHOCK pontos és megbízható nyomásbiztosítást tesz lehetővé. A BBB minden igényt kielégítő új teleszkóppumpája bármely hátsó taghoz és villához egyszerűen csatlakoztatható, rendkívül pontos mérőt alkalmaz, így a nyomás precízen szabályozható, finom lépésekben változtatható.

A modern MTB kerékpárok felfüggesztése döntően légrugót alkalmaz, amelynek nyomás alá helyezése speciális pumpatípust igényel. A teleszkóp- vagy röviden csak “telópumpa” magas nyomásértéket képest előállítani, mérője pontos és megfelelően kalibrált. A BBB AIRSHOCK (BMP-29) teleszkóppumpa eme kívánalmaknak maradéktalanul megfelel, így akár a professzionális versenysport igényeit is kielégíti.

Ultrapreciziós mérő – 25 Bar (!) nyomás

Az AIRSHOCK maximális nyomásértéke 28 Bar, azaz bármilyen jelenleg fogalomban lévő, vagy a jövőben megjelenő felfüggesztésrendszerrel kompatibilis. A 360 fokban elfordítható tömlőnek köszönhetően illeszkedése mindig megfelelő, használata gyorsabb és praktikusabb, mint a fix csatlakozású típusok esetében. Az AIRSHOCK rendkívül érzékeny analóg mérőt alkalmaz, a nyomás akár tized Bar lépésekben állítható. A nyomásszabályzást a finoman működő leeresztő gomb is nagyban elősegíti. A precíziós nyomásmérőt gumiház védi, így a kalibráció hosszú ideig pontos marad.

Finom ergonomikus működtetés…

A BBB AIRSHOCK minden tekintetben túlmutat a kerékpárokhoz vagy teleszkópokhoz a gyártó által “mellékelt” egyszerűbb kialakítású pumpákon. A kényelmes kezelés érdekében az markolata 90 fokban elfordítható – ez egyben a dugattyút is rögzíti -, emellett könnyű, alumínium pumpatestet kap, a kidolgozás pedig egyértelműen példaértékű. Ahogy már a BBB kerékpár-felszerelések esetében megszokhattuk, a maximalista szemlélet szerencsére az AIRSHOCK vételárában nem tükröződik. Ismét egy professzionális szintű eszköz a holland márka kínálatában, amellyel minden MTB kerékpáros garantáltan elégedett lesz!

Leeresztő gomb

Jellemzők:
minden igényt kielégítő prémium teleszkóppumpa
40 mm átmérőjű, rendkívül pontos nyomásmérő
finoman működő levegőleeresztő gomb
precíz, megbízható nyomásszabályzás
gumi védőburok (a mérő hosszú időn keresztül őrzi a kalibrációt)
28 Bar maximális nyomás
alumínium pumpatest
360 fokban forgatható tömlő
egyszerű csatlakoztatás a legtöbb taghoz és villához
kényelmes, 90 fokban elfordítható markolat
ergonomikus, hatékony működtetés
praktikus tömlőrögzítő
alacsony tömeg

Minden tekintetben túlmutat a kerékpárokhoz, teleszkópokhoz “mellékelt” egyszerűbb kialakítású pumpákon…

Hossz: 265/420 mm
Tömeg: 150 g
Hordozhatóság: táskában
Nyomás: 28 Bar (400 PSI!)

Értékelés
Hatékonyság: 5
Praktikus használat: 5
Minőség: 5
Ár/érték: 4

Ajánlott fogyasztói ár: 10158 Ft.

További információ a gyártó (magyar nyelvű) honlapján.

A maximalista szemlélet szerencsére az AIRSHOCK vételárában nem tükröződik.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo