fbpx

Bakony Maraton: új időpont

A hétvégi időjárásnak köszönhetően a természet lehetetlenné tette, hogy 2010.05.23-án a Bakony Maraton megrendezésre kerüljön. Az MMTBSZSZ elnökségének döntése alapján a verseny 2010.05.23-án elmarad, helyette, mint XCM Magyar Kupa futam, 2010.08.14-én, szombaton kerül megrendezésre!

Bakony Maraton XCM MK1

Bakony Maraton XCM MK1

A rendezők felhívása:

Egyesületünk 2010. május 23-án rendezte volna meg a Bakony Maratont. Sajnos a hétvégi és az azóta is tartó rendkívüli időjárás a Bakonyban általunk nem teljes mértékben ismert pusztítást végzett. Az utak egy részét járhatatlanná tették a medrükből kilépő patakok (Cuha-patak, Hódos-ér, Gerence-patak) illetve az utakra kidőlő fák. Egy esetleges baleset következtében a mentők nem tudnának a baleset helyszínére odajutni, s ennek következtében a hétvégén megrendezendő versenyt nem tartjuk meg a pálya veszélyessége és járhatatlansága miatt.

Az illetékes hatóságokkal, erdészetekkel illetve Magyar Mountain Bike szakági Szövetséggel egyeztetve a verseny a rendkívüli időjárás miatt elmarad, helyette azonos helyen és feltételekkel 2010.augusztus 14-én, szombaton rendezzük meg. A nevezési határidő is megváltozik. A 6.000 Ft-os nevezési időt 2010. július 25.-re hosszabbítjuk meg.  Azon versenyzők, akik már 8.000 Ft-os nevezési díjat befizették, azok részére a 2.000 Ft-os különbséget visszautaljuk.

Azon versenyzők, akiknek az új időpont nem felel meg, a részvételi díjat visszautaljuk, vagy postai úton juttatjuk vissza.

További információk: http://www.pannonmaraton.hu/

Forrás: MMTBSZSZ sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo