fbpx

Az elpusztíthatatlan világbajnok törött csuklóval is ott lesz a VB-n?

Úgy látszik a világbajnokot semmi sem állíthatja meg, a pár nappal ezelőtt csuklótörést szenvedő Annemiek van Vleuten fontolgatja, hogy mégis elindul a szeptember 24-én kezdődő országúti világbajnokságon.

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy a Giro Rosa 7. szakaszának befutóján bukásba keveredett az éppen az összetettben élen álló, az Európa-bajnoki és világbajnoki cím védője Annemiek van Vleuten, melynek következtében csuklótörést szenvedett és feladni kényszerült a versenyt. Ez egy drámai helyzet volt a világ legjobb országúti versenyzőnője számára, hiszen nem csak a legnagyobb többnapos versenyről kellett kiszállnia, hanem az egy hét múlva (szeptember 24-én) kezdődő világbajnokságot is kihagyni kényszerül.

Viszont a legfrissebb hírek szerint Annemiek van Vleuten lehet mégis ott lesz az országúti világbajnokságon törött csuklóval, mert az orvosai szerint annyira nem komoly a törés (bár valószínűleg egy átlag orvos garantáltan hetekre eltiltaná a kerékpározástól – szerk.) és merevítőt használva nem fáj a csuklója kerékpározás közben.

Egyáltalán nem lenne meglepetés Annemiek van Vleutentől, ha törött csuklóval is indulna a vb-n, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2 évvel ezelőtt törött lábbal fejezte be a 2018-as országúti világbajnokságot és a 7. helyen végzett, mindezt úgy, hogy a kerékpárról már tolókocsiba tették akkor. Szóval abszolút nem idegen a holland világsztártól ez a helyzet. Egy biztos, ha ott lesz akkor maximálisan oda fogja tenni magát a holland válogatott sikerének érdekében a mezőnyversenyen és

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo