fbpx

A Kométa – Northwave Cross Challenge első futamával elkezdődött a hazai cyclo-cross szezon

Október 24-én izgalmas, kihívásokkal teli pályával, hihetetlen mennyiségű résztvevővel indult a magyar cyclo-cross szezon a Kométa – Northwave Cross Challenge első futamán.

Kis csúszással, de végül októberben elkezdődött a haza cyclo-cross szezon, első versenyként a Kométa – Northwave Cross Challenge első futamát rendezték Törökbálinton. A rendezvényt az idei és az elmúlt évben már számtalan versenynek otthont adó Fortuna Beach és Kemping területén szervezték, ami infrastruktúra szempontjából tökéletes hely egy ilyen esemény számára. Ennek megfelelően a résztvevők számában a verseny óriási meglepetéseket hozott, hiszen 300 főnél is többen neveztek és végül a 260 fő állt rajthoz.

 

A szervezők meghálálták a versenyzők bizalmát és nagyon jó pályát hoztak össze, a versenyzők és kísérők egyöntetű véleménye az volt a verseny után, hogy a rendezvény minden nemében európai színvonalú volt.

A legnagyobb sikert mégis az jelentette, hogy 140 utánpótláskorú gyermek versenyzett egymással.

A sorozat következő futama december 19-én kerül megrendezésre budapesti helyszínen, amennyiben a pandémiás helyzet az lehetővé teszi…

 

Eredmények

A futamok kisfilmjei

Bak Ferenc fotói

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo