fbpx

Bianchi Országúti Kritérium: teljes eredménylista

A múlt héten lezajlott Balaton Bike Fest keretein belül 2009. június 26-án került sor a Bianchi Országúti Kritériumversenyre. Annak ellenére, hogy ez a háztömbkörüli két magyar bajnokság (időfutam és hosszútávú) közé ékelődött, mégis közel ötvenfős igazolt mezőny gyűlt össze. Az amatőr futamban már kevésbé volt nagy a tolongás, ebben minden bizonnyal az esős-nyálkás időjárás is közrejátszott.

bianchi_1

Az igazolt futam során Madaras Zoltán és Ivanics Gergely alakított ki sikeres szökést és a befutóig meg is őrizték előnyüket. A hajrákban közben Ivanics Gergely gyűjtött több pontot, így ő szerezte meg az első, Madaras Zoltán pedig a második helyet. A dobogó harmadik fokára a szintén Betonexpressz 2000-Linonta színekben versenyző Cziráki István érkezett – előjelét adva vasárnapi bajnoki győzelmének.

bianchi_2

Az amatőröknél Szabó András – ismertebb nevén „Bakter” -, a nemrég visszatért egykori igazolt versenyző győzött Hreblai Jenő és Andristyák Gábor előtt. A nőknél az időfutam ob második és a hosszútávú ob harmadik helyezettje, Katonáné Simon Veronika lett a legjobb.

A kritérium összesen 94 igazolt és amatőr versenyzője között kisorsolt Bianchi versenykerékpárt az amatőr mezőnyben versenyző Nagy Gábor nyerte.

Letölthető dokumentumok:
– teljes eredménylista

Forrás: teamblm.net, vuelta.hu
Fotó: Vasvári Ferenc

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo