fbpx

Vasárnap Kun Cross! – Kecskeméten zárul a Cyclo-cross Magyar Kupa

December 18-án a Cyclo-cross Magyar Kupa zárófutamát rendezik Kecskeméten, melynek közel két év kihagyás után ismét Benkó Zoltán Szabadidőpark ad otthon, ahol az elmúlt évtizedben már számtalan cyclo-cross versenyt láthattunk. Ha a meteorológusok nem tévednek a bringásokra téli idő fog várni.

Elérkeztünk a 2022-2023-as Cyclo-cross Magyar Kupa utolsó fordulójához, melyet idén Kecskeméten az MKB Bank Cycling Team rendez meg. Tavaly a szomszédos Ballószög adott otthont a kis-kunsági versenynek, idén viszont visszatér a hazai cyclo-cross egyik ismert helyszínére a Benkó Zoltán Szabadidőparkba a Magyar Kupa.

Utoljára 2020 januárjában rendeztek itt cyclo-cross versenyt, akkor az országos bajnokságot látta vendégül Kecskemét egyik legszebb környéke. A mostani pálya az akkori nyomvonalra épül pár módosítással, ezért sokak számára már ismerős lehet a pálya. Egyelőre télies, fagyos időjárást ígérnek a hétvégére és hóesés is előfordulhat, de ha csak pár fokot téved az előrejelzés akkor sáros verseny is lehet belőle. Annyi biztos, hogy időjárástól függetlenül jó hangulat várható az eseményen ezért versenyzőként és szurkolóként is érdemes kilátogatni, büfé, pecsenye sütő, hurka, kolbász, forralt bor, meleg tea, és kávé vár a szurkolókra.

Kedvezményesen előnevezni kedd (december 13.) éjfélig van lehetőség, ezután már csak felárért lehet nevezni szerdán és csütörtökön, helyszíni nevezésre már nem lesz lehetőség.

Nevezni itt tudtok

Érdemes figyelni a megváltozott időrendre, mert a rövidülő nappalok miatt előbbre kerültek a futamok, a rajtidőpontokat mindenki megtalálja a versenykiírásban.

A versenykiírás ide kattintva elérhető.

A verseny után az eredményhirdetéseknél lesz az összetett Magyar Kupa díjazása is, az összetettben a 3 legjobb verseny eredménye számít bele a 4 futamból és akik minimum 2 futamon részt vettek, értékelve lesznek összetettben. Mindenki nézze meg a listát, ne maradjon le az eredményhirdetésről!
Az összetett verseny állása a sportorigó oldalán belépés után megtekinthető.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo