fbpx

Karácsonyi ajándék ajánló a Fenixtől

Utolsó pillanatra hagytad a karácsonyi ajándékvásárlást? Nem tudod mit vegyél a bringás barátodnak, rokonodnak? Ha igazán hasznos ajándékot szeretnél, amit kihasználhat a mindennapokban, főleg mostanában a sötétebb esték alkalmával, akkor jó ötlet lehet körbenézni lámpák között. Idén több lámpát is bemutattunk a Fenix márkától, íme néhány tipp a részünkről:

Fenix BC21R V3.0

Fenix-BC21R-kerekparlampa

Univerzális, könnyű bringalámpa, strapabíró szerkezettel, fémházzal, hosszabb leírást itt találhattok róla. Ha nem hallottad még a barátodat beszélni erről a lámpáról, akkor lehet, hogy még nincs neki ilyen, mert garantáljuk, hogy utána erről fog beszélni!

Ha esetleg tudod, hogy már van bevált első lámpája, és nem akarsz az ajándékra annyit költeni, akkor egy egyszerű, de praktikus hátsó villogót ajánlunk.
A Fenix BC05R V2.0 kislámpát egy egyszerű gumitartóval tudjátok felszerelni a vázra. Folyamatos fény és villogás között lehet választani, különböző fényerősséggel. Bővebben itt olvashattok róla.

Villogó alternatíva lehet még a Fenix E-LITE nagyon hasonló minilámpa, ami tud világítani fehéren, és villogni vagy világítani pirosan és kéken. Ezt egy csattal tudjuk rögzíteni hátizsákra, vagy övre, zsebbe, és növelhetjük vele a láthatóságunkat akár biciklisként akár gyalogosként.

Nem bringás ismerősnek jó választás lehet egy univerzális fejlámpa, mi a Fenixtől a HM61R Amber modelljét és a HM70R lámpát próbáltuk ki terepen, munkalámpaként az elsőt ajánljuk, sisakra azonban mindkettő feltehető a megfelelő tartóval. Terepbringásoknak is érdekes kiegészítő a fejlámpa, főleg ilyen fényárammal, amivel úgy láthatnak éjjel, mintha nappal lenne.

Akinek pedig ez a két lámpa túl nagy lenne, és inkább valami kisebbre, könnyebbre vágyik, annak az Amber kistestvérét, a HM51R Ruby V2.0 fejlámpát ajánljuk. Használatuk nagyon hasonló, de az akkumulátor mérete kisebb, tehát értelemszerűen az üzemideje is, de ennek köszönhetően a tömege is alacsonyabb. A fejlámpák mind fémházzal rendelkeznek, jól bírják az esést és az esőt is, bátran ajánljuk akár gyerekeknek is.

Még mindig nem sikerült dönteni? Nézz körül hátha találsz más megfelelő fejlámpát, zseblámpát, vagy outdoor felszerelést.
Kronium.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo