fbpx

Triálcsarnok épül a csepeli kerékpárpláza mellé

Kétezer négyzetméteres triálpálya épül Csepelen, a volt RUGÉV-üzem helyére tervezett, tízezer négyzetméter alapterületű, első hazai kerékpárpláza, a Pedál Market tőszomszédságában – jelentette be Jellinek Dániel, a beruházó Indotek Group vezérigazgatója. A csepeli lesz az első állandó használatra kialakított kerékpáros és motoros fedett akadálypálya és rendezvénycsarnok az országban. Jellinek Dániel elmondta, a 200 milliós beruházást részben uniós pénzből kívánják finanszírozni. Az építkezés 2012-ben kezdődhet.

A Triál- és dirt csarnok terve

A Triál- és dirt csarnok terve

A volt Csepel Művekben 220 ezer négyzetméteres területtel rendelkező társaság vezetője szerint a kerület jövője egy mielőbb beindítandó arculatváltás sikerétől függ. A nehézipar volt fellegvára helyén egy modern, a fővárosban és az országban hiánypótló szolgáltatásokat nyújtó, turistacsalogató városrészt is ki lehet alakítani.

A célhoz igazított, egyelőre még kidolgozandó városstratégia és befektetőbarát politika megvalósításával, valamint természeti adottságai jobb kihasználásával Csepel két évtizeden belül Budapest egyik legfelkapottabb lakó- és pihenőövezetévé válhat.

Forrás: GOLD Communications Kft. sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo