fbpx

Trendelő: kerékpárkomputer-körkép 2017

Idei első Trendelő körképünk a kerékpárkomputerek 2017-es hazai kínálatból szemezget. Megtalálhatók benne, mind a hagyományos, mind a GPS-alapú mérést kínáló típusok, továbbá a legkorszerűbb eszköz- és telefonintegrációt biztosító rendszerek. A körképhez készített nemrég megjelent cikk eligazítja az olvasót a kerékpáros sebesség- pulzus-, wattmérők és GPS-ek világában, segítséget nyújt abban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb és legjobban kihasználható eszközt.

komputerkorkep_cobi_10A modern kerékpáros teljesítménymérők általános bemutatásával a már említett írás foglalkozik, így most rögtön a lényegre térhetünk, azaz magukra a körképben szereplő készülékekre. A 2017-es hazai kínálat keresztmetszetét jelentő 13 “kütyü” az egyszerűen kezelhető “kilométerórától” a már-már elképesztő funkcióözönt kínáló GPS modellig a tudás és az árkategória szempontjából egyaránt az egész piaci spektrumot bemutatja, ráadásul szerepel benne egy különleges rendszer, amely a kerékpárvilágítást és számos egyéb funkciót is egyetlen termékbe integrálja. Az itt szereplő rövid ismertetők utalást tartalmaznak a teljes bemutatókhoz. Reméljük a Trendelő eme új formátuma elnyeri tetszésetek!
[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A Bryton Rider 530 GPS kerékpárkomputer a ma kapható legmagasabb szintű technikát képviseli, elképesztő mennyiségű funkciót kínál a megszokottnál kedvezőbb árszinten. Egyértelműen haladó kerékpárosok számára készül, alkalmazása sokrétű: a professzionális szintű edzéstámogatástól a túrázásig bármilyen felhasználásra a maximumot nyújtja.

Túrázók, edzésmunkát végzők és közelekedők számára egyaránt rengeteg fejlett funkciót kínálnak a mai csúcsmodellek...

Túrázók, edzésmunkát végzők és közelekedők számára egyaránt rengeteg fejlett funkciót kínál a Bryton csúcsmodell!

A Rider 530 GPS “tudománya” már-már határtalan tűnik. Ha pulzusmérő és pedálfordulat-kiegészítővel vásároljuk meg, új utak nyílnak az edzéstervezés terén. Profi szinten készülhetünk fel a megmérettetésekre, a biztosított funkciók közt szerepel például az intervallumos edzéslehetőség, a pulzuscélzónák és a laktátküszöb pulzuszóna beállítása, amely mindeddig a versenyzők és edzőik kiváltsága volt. A pedálfordulat mérése is igen hasznos a teljesítmény növelésben, illetve a túlterhelés és sérülések elkerülésében. Az 530 GPS modellt nem egyetlen célcsoport számára tervezték. Ez logikus, hisz a legtöbb bicajos nem egyféle tevékenységet végez a kerékpáron: a túrázó is készülhet versenyre, a rendszeresen kerékpáron közlekedő is kerékpározhat időnként intenzíven, teljesítmény-centrikusan.

A teljes bemutató itt olvasható…

Javasolt fogyasztói ár: Rider 530E – 56 990 Ft; Rider 530T pulzus- és pedálfordulat-mérővel – 79 990 Ft.
További információ a forgalmazó honlapján.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A Bryton Rider 330 GPS kerékpárkomputer a tajvani gyártó palettáján már egyértelműen a felső kategóriát képviseli, a funkciók majdnem teljes tárházát biztosítja.

Kis méret, "nagy" tudás!

Kis méret, “nagy” tudás!

A Bryton Rider 330 GPS mindössze néhány funkció tekintetében marad el a gyártó csúcsmodelljétől, a Rider 530 GPS-től. Viszont kompaktabb méretű, ezzel párhuzamosan kisebb kijelzővel és kevesebb kezelőgombbal rendelkezik. Ez utóbbi grafikus, így a GPS adatokat felhasználva navigációra is lehetőséget biztosít. A GPX-track fájlok feltöltésével mutatja az irányt, elkerülve az esetleges eltévedést. Emellett a GPS és a külső szenzorok által begyűjtött, majd tárolt adtok letölthetők, továbbá a teljes körű kielemezhetőség is biztosított. A túrák vagy edzések adatai a Strava, Facebook vagy egyéb közösségi portálon megoszthatók. A Rider 330 GPS Wi-Fi csatlakozásának köszönhetően mindehhez még adatkábelre sincs szükség, az adatfeltöltéshez a számítógép mellett telefont vagy WiFi hotspot-ot egyaránt használhatunk.

A teljes bemutató itt olvasható…

Javasolt fogyasztói ár: Rider 330E – 41 990 Ft; Rider 330T pulzus- és pedálfordulat-mérővel – 61 990 Ft.
További információ a forgalmazó honlapján.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A 2017-re megújult kerékpáros komputermodellek közt a Bryton Rider 310 GPS a középkategóriát képviseli, mindazonáltal a 70 funkció a lehetőségek széles tárházát kínálja a kerékpáros közlekedők mellett mind az edzésmunkát végző, mind a messzi tájakon túrázó bicajosoknak.

komputerkorkep_bryton_2

Bőséges funkció bármilyen kerékpározási célhoz és stílushoz…

A kerékpárkomputer által biztosított funkciók mellett a készülék egyszerű kezelhetősége legalább olyan fontos az átlagfelhasználó számára. Nincs sok értelme annak, ha a készülék túl sok lehetőséget kínál, viszont a számunkra fontos adatok megjelenítése nehézkessé válik. Ezt a dilemmát a Bryton kétféleképpen oldja fel: egyrészt a funkciókat jól megválogatva a 70 legfontosabbra korlátozta a lehetőségeket, másrészt a menürendszert is leegyszerűsítette, kezelőgombokból mindössze hármat alkalmaz. Mindemellett a Rider 310 GPS funkcionalitása fejleszthető, köszönhetően az ANT+ vezeték nélküli összeköttetést alkalmazó pulzus, illetve pedálfordulatmérő jeladóval, amelyek manapság elengedhetetlenek a hatékony edzésmunka elvégzéséhez.

A teljes bemutató itt olvasható…

Javasolt fogyasztói ár: Rider 310E – 26 990 Ft; Rider 310T pulzus- és pedálfordulat-mérővel – 46 990 Ft.
További információ a forgalmazó honlapján.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

Az idén bemutatott Bryton Rider 100 GPS a tajvani gyártó legkisebb méretű készüléke, ellenben a mai fejlett technikát alkalmazó kerékpáros komputerekre jellemző számos hasznos funkcióval rendelkezik. A sebességgel és távolsággal kapcsolatos összes adat GPS-koordináták alapján kerül kiszámításra, az apró Rider 100 GPS mindezt egy jól olvasható, tükröződésmentes kijelzőn jeleníti meg. 36 funkciója a legtöbb kerékpáros számára bőven elegendő információt nyújt, kezelése ezzel párhuzamosan használata meglepően egyszerű, a számítógépre történő csatlakoztatással pedig a tárolt adatok letölthetők, illetve kielemezhetők.

komputerkorkep_bryton_4A GPS-alapú mérést kínáló Byrton kerékpárkomputerek közt a Rider 100 a belépő szintet képviseli. Ebben az esetben az árszint mindössze az elérhető funkciók és adatfeldolgozás lehetőségeit korlátozza, a GPS jelek vételi pontossága, a készülék megbízható működése a többi Bryton eszközzel egyenértékű. Bizonyos tekintetben még jól is járunk a takarékos szemlélettel, mivel a Rider 100 menürendszere a legegyszerűbb, a legáttekinthetőbb a teljes modellkínálatban, a kezelés intuitív és gyors, mindössze 40 grammot nyom a mérlegen.

A teljes bemutató itt olvasható…

Javasolt fogyasztói ár: 20 990 Ft.
További információ a forgalmazó honlapján.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A Cateye Padrone SMART+ komputer teljes okostelefon-integrációt kínál, emellett külső érzékelőkelőkkel párosítható, így a watt-, a sebesség-, a pedálfordulat- vagy éppen a pulzusmérő jeleit is fogadja, az adatokat tárolja, majd azok letölthetők, illetve közösségi portálon megoszthatók. A Padrone SMART+ tájékoztat a telefonra érkezett üzenetekről, ráadásul még a navigáció feladatát is képes átvenni.

Teljes adatszinkronizást kínál az okostelefon és a kerékpárkomputer között...

Teljes adatszinkronizást kínál az okostelefon és a kerékpárkomputer között…

A rengeteg begyűjtött információ fejlett megjelenítést igényel, így a Padrone Smart+ kijelzője pixelgrafikus, tetszőleges adattípust, -felosztást, -sorrendet képes elénk varázsolni. Az apró készülék a külső érzékelők, tehát a watt-, sebesség-, pedálfordulat-, pulzusmérő által küldött adatok mellett a telefonról érkezett GPS-információt is megjeleníti – beleértve a tengerszint feletti magasságot és útmeredekséget -, illetve azokat letölthető formátumban tárolja. A telefonnal és az érzékelőkkel a összeköttetés Bluetooth® Smart protokollal történik. A beüzemeléséhez nem kell mást tenni, mint letölteni az ingyenes Cateye iPhone- (IOS) vagy Android-alkalmazást, majd a rendelkezésre álló eszközökkel párosítani. Az edzés végén az adatok a telefonon keresztül azonnal letölthetők, felkerülhetnek a Stava vagy Training Peaks oldalra, továbbá a japán gyártó saját CatEyeAtlas™ közösségi site-jára.

A teljes bemutató itt olvasható…

A Padrone Smart+ többféle csomagban kapható, javasolt fogyasztói árak a következők:
csak készülék: 46 990 Ft,
készülék sebesség- és pedálfordulat-jeladóval: 66 990 Ft,
készülék pulzusmérővel, illetve sebesség- és pedálfordulat-jeladóval: 89 990 Ft.
Elérhető a kerékpár-szakkereskedésekben, további információ a gyártó honlapján.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A Cateye Velo Wireless+ azoknak a kerékpárosoknak ajánlható, akik alap adatszolgáltatást igényelnek, nem foglalkoznak azok letöltésével, elemzésével…

A legújabb Cateye Velo Wireless+ változat egyszerű működést, továbbá megbízható vezetékmentes eszközkapcsolatot biztosít. A világ első kerékpáros kilométeróráját 1981-ben piacra dobó japán márka ezzel a modellel megalkotta a tökéletes “mezei” komputert, amely méltó utódja a Velo-sorozat “nagyjainak”. A Cateye Velo Wireless+ azoknak a kerékpárosoknak ajánlható, akik alap adatszolgáltatást igényelnek, nem foglalkoznak azok letöltésével, elemzésével…

Nem könnyű 2017-ben egy GPS-nélküli, sem pedálfordulat-, sem pulzusszenzort nem fogadó, számítógéphez nem csatlakoztatható, okostelefonunkkal nem kommunikáló, “Strava-idegen” kerékpárkomputert dicsőíteni. Pedig nemcsak a kedvező ár szól amellett, hogy kerékpározásainkhoz pont ezt a készüléket válasszuk. Először is nincs mindenkinek szüksége arra az “adattengerre”, amit a mai kerékpáros “okoskészülékek” kínálnak. Sok esetben még azok számára is felesleges, akik tudják használni a bicajozás során folyamatosan generálódó adattömeget. A haladó kerékpárosok is szeretnek néha úgy bicajozni, hogy ne legyen előttük a megannyi számszerű információ. A kerékpározás nyújtotta élvezet a legtöbb esetben bőven elegendő a felhőtlen kikapcsolódáshoz!

A teljes bemutató itt olvasható…

Javasolt fogyasztói ár: 13 990 Ft.
További információ a gyártó honlapján.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A COBI kerékpárkomputer-rendszer új távlatokat nyit a kerékpározás és a mindennapi kommunikáció terén, fokozva mind a bicajozás élvezetét, mind az általa kínált lehetőségeket és biztonságot. A számos nemzetközi innovációs díjban és szakmai elismerésben részesült COBI rendszernek köszönhetően a lehetőségek már-már határtalanok, a ma megvásárolt készülék képes lesz haladni a technika fejlődésével.

komputerkorkep_cobi_12

Kerékpárkomputer szteroidon!

A COBI az emberek mobilitását és összeköttetését forradalmasítja. A legtöbben ma már okostelefont használunk, amely a kommunikációt és az egyéb mindennapi funkciókat integrálja, egyetlen készükkel lehetővé téve a mindennapi ügyintézést, az információszerzést, az adatrögzítést vagy éppen a szórakoztatást. Ellenben amikor közlekedés vagy szabadidős tevékenység céljából kerékpárra pattanunk, a telefon használata problémássá válik. Pedig az integráció lehetősége a bicajon is adott, várhatóan ez jelenti a kerékpárok technikai fejlődésének egyik fő csapásirányát. A szakma legnagyobb elismerését jelentő “reddot” és Eurobike Award-ot, majd többek közt a legnagyobb elektronikai világkiállítás, a CES innovációs díját és a Design&Innovation díjat is “bezsebelő” COBI lényegében az okostelefon által kínált határtalan lehetőségeket alkalmazza a kerékpár vezérlésében, integrálva azt a kommunikációval és egyéb funkciókkal.

A teljes bemutató itt olvasható…

COBI Sport világítás nélküli ára: 79 000 Ft.
További információ a forgalmazó honlapján.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A Lezyne 2017-ben már szisztematikusan felépített GPS-alapú kerékpárkomputer kínálattal is rendelkezik, méltóképpen kiegészítve a sikeres világításrendszereket és egyéb hasznos, magas minőségi szintet képviselő bicajos kiegészítőket. Az új Lezyne Micro GPS Watch a korábbi Mikro GPS modell karszíjjal ellátott, formailag és funkció szerint áttervezett változata. A kerékpározáson kívül egyaránt alkalmazható futáshoz vagy gyalogtúrázáshoz. A futurisztikus megjelenés a legmodernebb technikai megoldásokkal párosul, a Micro GPS Watch elérhető színes vagy monokróm kijelzővel, továbbá fekete és kék dizájnnal.

Futurisztikus, több sportra is alkalmazható óra, teljes kerékpáros funkcióarzenállal: a körképünkben erről a készülékről is szó lesz!

Új távlatokat nyit a kerékpározás és az egyéb sportok űzésében…

A rengeteg elérhető információ fejlett megjelenítést igényel, így a Micro GPS Watch kijelzője pixelgrafikus, tetszőleges adattípus, -felosztás és -sorrend kerülhet a képernyőre. Az apró de nagy tudású készülék külső érzékelők jeleit is fogadja, így watt-, sebesség-, pedálfordulat-, pulzusmérő csatlakoztatható hozzá. Emellett a Lezyne Ally alkalmazás segítségével az okostelefonnal is “párosítható”, az onnan érkezett információt is megjeleníti, illetve azt letölthető formátumban tárolja. A telefonnal és az érzékelőkkel a összeköttetés Bluetooth® Smart vagy ANT+™ protokollal történik. Az edzés végén az adatok pedig azonnal letölthetők a telefonra, majd felkerülhetnek a Stava vagy például a Training Peaks oldalra, illetve a gyártó saját GPS Root közösségi site-jára.

A teljes bemutató itt olvasható…

A Lezyne Micro  GPS Watch (monokróm képernyő) ára: 45 900 Ft.
További információ a gyártó honlapján.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A Lezyne a lámpák, pumpák és szerszámok után a GPS-komputerek piacán is sikerrel startolt, hét modellből álló flottát építve, amelyben az egyik legkedvezőbb áron kapható modell a Lezyne Macro GPS. Mindazonáltal a lehetőségek széles tárházát kínálja a profi edzésmunkát végző, a messzi tájakon túrázó, vagy éppen az adatok iránt érdeklődő bicajosoknak. Egyáltalán nem lesz hiányérzetünk a Macro GPS használata során: a fejlett GPS-vevő az amerikai mellett az orosz műholdak jeleit is fogadja, így gyorsan csatlakozik, megbízható vételt biztosít.

komputerkorkep_lezyne_12

Elképesztő mennyiségű információt gyűjtenek, jelenítenek meg, tárolnak a mai modern kerékpárkomputerek: emellett az adatok letöltése, elemzése és közösségi oldalakon történő megosztása is biztosított…

Többféle külső érzékelővel párosítható, watt-, sebesség-, pedálfordulat-, pulzusmérő egyaránt csatlakoztatható hozzá, de akár még az elektronikus váltórendszerekkel is képes kommunikálni. A kulcs a Lezyne Ally telefon-alkalmazás, amely IOS és Anroid platformon egyaránt magas szintű szolgáltatást és praktikus használatot kínál. A Macro GPS a szenzorok mellett az okostelefonnal is “párosítható”, az onnan érkezett információt megjeleníti, illetve azokat letölthető formátumban tárolja. A telefonnal és az érzékelőkkel a összeköttetés Bluetooth® Smart protokollal történik. Az edzés végén az adatok a telefonra azonnal letölthetők, majd felkerülhetnek a Stava, Training Peaks oldalra vagy a gyártó saját GPS Root közösségi site-jára.

A teljes bemutató itt olvasható…

A Lezyne Macro GPS alapára: 37 900 Ft.
További információ a gyártó honlapján.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

Az idén bemutatott VDO M7 a német kerékpárkomputer-specialista GPS-alapú mérést biztosító modellje, kompakt, elegáns, emellett rengeteg hasznos funkciót biztosít. A sebességgel és távolsággal kapcsolatos összes adatot GPS-jelek alapján generálja és jeleníti meg, ezt pontos barometrikus magasságmérő egészíti ki, ami a nagyméretű kijelzőn grafikusan is megjelenik.

komputerkorkep_vdo_19

A legjobb az M7 GPS-ben, hogy a “tudást” elérhető áron biztosítja, így a kerékpárosok széles körének érdeklődésére számíthat.

A VDO M7 GPS a kínált “funkcióbőség” mellett meglepően egyszerűen beüzemelhető és kezelhető. A GPS-alapú mérésnek köszönhetően nincs szükség sem sebességjeladóra, sem küllőmágnesre, azaz felszerelése mindössze a tartókonzol rögzítésére korlátozódik. Ez nemcsak pofonegyszerű és szerszámmentes, de a VDO által készített videó alapján bárki által néhány perc alatt elvégezhető. Továbbá nincs szükség sem kerékkalibrációra, sem óraállításra! Így nemcsak a haladó bicajosok ideális edzőpartnere és túratársa, hanem kezdők számára is ajánlható. A készülék USB-n keresztül csatlakoztatható a számítógépre, ahol a VDO-Software kiértékeli és közösségi oldalon publikálható fájlformátumba konvertálja az M7 által rögzített túraadatokat. Ezeket pedig megoszthatunk a Strava-n vagy egyéb közösségi portálon.

A teljes bemutató itt olvasható…

Javasolt fogyasztói ár: 29 990 Ft.
További információ a gyártó honlapján, illetve a hazai forgalmazónál.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A több évtizedes múlttal és gyártási tapasztalattal rendelkező német “műszerfal-specialista” nem GPS-alapú csúcsmodellje a VDO M6.1. Az elképzelhető összes funkció mellett az M6.1 számítógépre is csatlakoztatható, így a rögzített túrák vagy edzések a közösségi oldalakon megosztható, a VDO saját elemzőprogramjában pedig kiértékelhetők.

komputerkorkep_vdo_14

Az adatok otthon letölthetők, a Strava vagy más közösségi portálon megoszthatók, illetve a VDO szoftverével kiértékelhetők…

A Docking Station egység segítségével jön létre az összeköttetés a számítógéppel, majd a VDO-Software kiértékeli, illetve közösségi oldalakon publikálható fájlformátumba konvertálja az eszköz által rögzített adatokat, azaz azok megoszthatók a Strava-n, a Trainibg Peaks-en vagy a Facebookon. Az óra a külső érzékelőkkel pedig D3 digitális vezeték nélküli jelátvitellel kommunikál, emellett fejlett magasságmérő funkciókat is kínál. És nemcsak számadatok formájában jeleníthető meg az információ, hanem akár grafikus módon is, szükség esetén akár háttérvilágítással! Memóriájában 10 túra adata tárolható, amelyek – csakúgy, mint az összes M modellnél – az elemcsere során is megőrződnek, akárcsak a beállítások. Az M6.1 az opcionális D3-rendszerű pulzus- és pedálcsapásszám-mérőt is kezeli, ami jócskán emel az elérhető funkciók számán. Szám szerint 11 pulzusmérő, illetve 3 pedálcsapásszám-mérő adatot képes megjeleníteni vagy éppen rögzíteni a 19 magasságmérésen alapuló funkció mellett.

A teljes bemutató itt olvasható…

Javasolt fogyasztói ár: 34 990 Ft.
További információ a gyártó honlapján, illetve a hazai forgalmazónál.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A német logikával és precizitással felépített VDO kerékpárkomputer-palettán az VDO M4.1 modell a középkategóriát képviseli, az alapfunkciók mellett olyan plusz szolgáltatásokat nyújt, mint a barometrikus magasság-, illetve hőmérsékletmérés, számos hasznos funkcióval bővítve a megjelenített adatokat. Ennek köszönhetően ideális választás a kerékpáros túrázók és a hegyekben kerékpározók számára.

komputerkorkep_vdo_17

Hiánypótló készülékkel van dolgunk, amely kiválóan egyesíti az M3.1 egyszerű kezeléséből és kis méretéből származó tulajdonságokat az M6.1 által biztosított funkcióáradattal…

2017-re a VDO továbbfejlesztette a népszerű M-sorozatot, amely magasabb teljesítményszintet és több szolgáltatást kínál. A kábel nélküli M4.1-nél a fejlett D3 jelátviteli rendszer lehetővé teszi a digitális kódolású, vezeték nélküli pedálcsapásszám-mérő szenzor csatlakoztatását is, ami plusz három funkcióval bővíti a menüt, a használat során pedig automatikusan csatlakozik az órához. A szinte minden igényt kielégítő kerékpáros-szolgáltatásokon túl barometrikus magasság- és hőmérő, háttérvilágítás, elemmerülés-kijelző, két programozható kerékméret, részidő- és résztáv-mérés, memóriabiztonság funkciókat is kap a felhasználó. A magasságmérő önmagában 13 plusz funkciót nyújt, köztük az aktuális magasságot, a százalékos emelkedést, illetve a lejtést is mutatja.

A teljes bemutató itt olvasható…

A WR változat javasolt fogyasztói ára 19 990 Ft.
További információ a gyártó honlapján, illetve a hazai forgalmazónál.

[divider scroll_text=”Trendelő: kerékpárkomputer-körkép”]

A VDO M3.1 az egyik legkompaktabb kialakítású kerékpár-komputer a piacon, alig foglal helyet a kormányon vagy a kormányszáron, könnyen kezelhető, mindazonáltal számos hasznos funkciót biztosít. A német gyártó kiváló videobemutatóját követve a felszerelést bárki néhány percen belül elvégezheti, nem kell hozzá sem szerszám, sem szakértelem.

komputerkorkep_vdo_15

A VDO M3.1 ajánlható azoknak a kerékpárosoknak, akik alap adatszolgáltatást igényelnek, nem foglalkoznak azok letöltésével, elemzésével, viszont fontos számukra a megbízható működés és az egyszerű kezelés…

A VDO M3.1 elérhető WR – tehát kábeles – és WL, azaz vezeték nélküli változatban egyaránt, ez utóbbi immár a legfejlettebb D3-as digitális jelátvitelt alkalmazza. Az új modell méri a sebességet, a megtett távolságot és a menet-, kör- és részidőt, de nyilvántartja a megtett összes távot, az összes tekert időt és a maximális sebességet, valamint osztott képernyőjén nyomon követhető az átlagsebesség, az attól való eltérés és annak mértéke is. Az adatok jól láthatóan jelennek meg a három-soros kijelzőn. A fejlett digitális jelátvitelnek köszönhetően a VDO M3.1 pedálcsapásszám-szenzort is fogad, ez opcionálisan megvásárolható. A készülék továbbá méri a hőmérsékletet és a rendszerbe integrált listából akár két kerékméretet is beállíthatunk. A készülék jelzi az elem lemerülését, és a DataSafe protokollnak köszönhetően az elemcserénél a tárolt adatok sem vesznek el.

A teljes bemutató itt olvasható…

A WR változat javasolt fogyasztói ára 10 490 Ft.
További információ a gyártó honlapján, illetve a hazai forgalmazónál.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo