fbpx

KTM Lady Line MTB fejvédő

A KTM a kitűnő kerékpárjai mellé már évek óta kínál a márkanévhez méltó, minőségi kerékpáros ruházatot, kiegészítőket, köztük fejvédőket is. A sisak körképünkhöz a 2017-es MTB vonalból egy női modellt kaptunk a hazai forgalmazó jóvoltából, a dizájnon kívül a neve is erre utal, Lady Line. Lássuk részletesebben.

KTM_Lady_line

A nőknek is ugyanolyan védelemre van szükségük mint a férfiaknak, ezért a Lady Line a megbízható és fejlett In-Mold technológiával készült, az EPS habot a teljes külső felületen héj borítja, ennek köszönhetően lett igazán erős, masszív fejvédő, kézbe véve is érződik rajta, hogy ez annak ellenére, hogy női sisak, védelemre tervezték, nem dísznek. Viszont a tömege alapján nem nehéz, a női fejek is elbírják, még a bőven vállalható kategóriába tartozik, csupán 290 gramm.

KTM_Lady_line

A szellőzésre is gondosan odafigyelt a KTM a Lady Line tervezésekor, 18 szellőzőnyílás biztosítja viselője fejének hatékony hűtését, sportos felhasználás mellett sem fog benne megfőni a hölgyek feje. Az első három szellőzőnyílást rovarhálóval fedték be, ezek remek védelmet tudnak nyújtani a kellemetlenkedni szándékozó szárnyas ízeltlábúak ellen. Mivel a női nem a célcsoport, ezért szivacsokból is extra mennyiség került a fejvédőbe, ezenfelül az állcsattól és a tarkórögzítéstől is szivacsok védik használójuk bőrét, nehogy kidörzsölje azt. A szivacsozás természetesen kivehető, mosható, cserélhető és jó tapintású anyagból készült.

KTM_Lady_line

A fejméretállító rendszeren sem spórolt a KTM, egy egy kézzel is akár könnyen kezelhető, tarkón racsnis megoldást választott a gyártó, a kis tekerő segítségével egy szempillantás alatt beállítható vele a kívánt méret, működésében egyszerű, nem lesz vele probléma. A pántok hossza kis csatok segítségével könnyedén méretre szabható, a legtöbb fejformával kompatibilissá tehető. Az állcsat könnyedén és pontosan működik és mint már említettem védőszivacsot is kapott.

KTM_Lady_line

Nem csak színeiben, hanem formáiban is nőies a Lady Line, személy szerint én nem csak MTB felhasználásra ajánlanám ezt a sokrétű fejvédőt, tökéletes lehet trekking célokra, a patentokkal rögzülő levehető sildjének köszönhetően országútizni (külsőre is megállja a helyét sild nélkül), de a hátulján lévő fényvisszaverő elemek városi használatra is alkalmassá teszik. Egy méretben és két színben kapható, a képeken láthatón kívül elérhető fekete/korall szín összeállításban is.

JELLEMZŐK:
>18 szellőzőnyílás
>In-Mold
>Könnyen kezelhető fejméretállító rendszer
>Rovarháló
>Kivehető, mosható szivacsok
>Állítható pántok
>Szivacs az állcsaton
>Fényvisszaverő elemek
>Levehető sild
>1 méretben: 54-58cm
>2 színben

Tömeg: 290g (54-58cm méretben)

A fejvédőt megvásárolhatod a hazai KTM kereskedőknél.
http://ktmteam.hu/dealers

További információ a gyártó honlapján:
http://www.ktm-bikes.at/equipment/bike-gear.html

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo