fbpx

Tolatva gázolt el egy bringás egy másikat – Megrendezett baleset vagy valóság?

Az egész médiát körbejárta egy videó, amin egy kerékpáros hátrafelé haladva gázol el egy másik bringást, aki éppen a zebrán teker át. Az eset annyira abszurd, hogy érdemes végiggondolnunk, hogy ez most valóság vagy egy megrendezett baleset.

Hihetetlen videót rögzített egy autós fedélzeti kamerája Budapesten. Két kerékpáros éppen a zebrán teker át zöld jelzés mellett, amikor hirtelen érkezik egy hátrafelé haladó kerékpáros, aki nekimegy az egyiküknek és még ő figyelmezteti a másik bringást, hogy jobban figyeljen, ha ő jön. Az, hogy két bringás megy át a zebrán hétköznapi látvány, bár szabálytalan. Sajnos még az sem szokatlan, hogy egy kerékpáros piros jelzés esetén is keresztezi a zebrát. De az, hogy valaki hátrafelé tekerve közlekedjen és így menjen neki valakinek a zebrán elég ritka számba menő eset.

Miért gondolhatnánk, hogy megrendezett eset?
Egyrészt, mert történetesen két ételfutár szerepel a videón nagy táskával a hátukon. Másrészt nem történik nagyobb esés, sérülés az ütközés következtében, pedig elvileg a hátrafelé haladó bringásnak nem kéne felkészülve lennie az ütközésre, és az ütközés után gyakorlatilag talpon marad, ami elég gyanús. Harmadrészről a vétlen futárnak látnia kellene, hogy érkezik a piros táskás futár, de nem tesz semmit az ütközés elkerülése érdekében. Negyedrészről a szöveg is, amit a vétkes futár mond, elég gyanús. És végül annyira abszurd a helyzet és annyira kicsi a valószínűsége, hogy gyakorlatilag lehetetlen, hogy ez a valóságban megtörténjen. Szerintetek?

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo