fbpx

Te milyen mountain bike maratont szeretnél? – mondd el, és nyerj egy ingyen nevezést!

A jó hír, ha elmondod a véleményed a kérdőív kitöltésének segítségével, akkor nem csak egy olyan Maratont nyerhetsz, ahol maximálisan figyelembe veszik a vágyaidat, hanem egy ingyen nevezést is kaphatsz a Nyugat Maraton Kupára. Ha szerencséd van, a kérdőív kitöltői közül te leszel az egyik a 3 szerencsés nyertes közül.

Sok kerékpáros rendezvénnyel a hátunk mögött úgy döntöttünk, létrehozunk egy új mountain bike maraton sorozatot. Igen tudjuk, már van ilyen, ráadásul jók, de mi hiszünk abban, hogy tudunk újat hozni a maraton versenyekben.

Mi lesz az új?

Mi is részt vettünk szervezőként sok rendezvényen. Azt gondoljuk, hogy mind jó volt, de egyvalami maradt ki eddig: Az pedig, hogy megkérdezzünk Téged, az indulót, mit szeretnél. Ez lesz a különbség.

Tudjuk hogyan kell útvonalat biztosítani, erdészekkel megegyezni, de amit nem szeretnénk kitalálni, hogy a Te fejedben mi van, Te mit szeretnél. Ezt ezzel a kérdőívvel szeretnénk megtudni.

Amiben biztosak vagyunk és fix dolgok, az a név, a helyszínek és az időpontok.

Név: Nyugat Maraton Kupa (Nyugat magyar ország legszebb tájain fogsz tekerni)
Helyszínek időpontok:
Zirc – 05.12.
Balatonfűzfő – 06.23.
Herend – 08.18.

A nevezés indulása: 2013. 02.15. – ekkorra kiértékeljük a kérdőíveket, és indulhat a nevezés.

Ami még kérdés és nem tőletek várjuk rá a választ, hogy tartozhatunk-e a magyar kupafutamok közé. Bízunk benne, hogy igen, mi mindent megteszünk, a döntés a szövetségen áll.

Az összes többi kérdést viszont feltesszük neked, és reméljük, megválaszolod. Milyen témákkal kapcsolatban kérdezünk?
Rajtcsomag
Nevezési díj
Frissítő állomások
Stb.

Kérlek, segíts nekünk egy olyan versenyt szervezni, ami pont olyan lesz, mint amilyet Te szeretnél. Töltsd ki az alábbi kérdőívet, és nyerd meg a 3 ingyen nevezés egyikét.

FONTOS információ, hogy célunk kiszolgálni a versenyzőket, akik azért jönnek majd, hogy pontokat gyűjtsenek, egymással versenyezzenek, és azokat is, akik a táj, a hangulat, és a jókedv miatt indulnak. Hiszünk benne, hogy ez megoldható. Segíts, hogy ez valóban így legyen!

Tehát akkor a kérdőív (maximum 5 perc a kitöltése): KATTINTS IDE!

Üdvözlettel:
Simon Gábor
Nyugat Maraton Kupa főszervezője
www.x-trame.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo