fbpx

Specialized Allez villa visszahívás

Kedves Specialized Rider,

Nálunk a bringások biztonsága mindennél fontosabb és amennyiben ezt nem tudjuk maximálisan biztosítani, cselekednünk kell.

Több körültekintő vizsgálatot követően arra a következtetésre jutottunk, hogy néhány 2018-as Allez, Allez Sport és Allez Elite modell villája gyártási hiba miatt veszélyeztetheti a biztonságos használatot. Ezért úgy döntöttünk visszahívjuk az összes villát az említett modellek esetében és kicseréljük egy új, javított változatra.

Ezzel a közleménnyel egy időben kérünk minden új Allez tulajdonost (az említett modellek esetében), hogy ne használja tovább a kerékpárt és minden kereskedő partnert, hogy állítsa meg az értékesítést. Fontos, hogy eddig senki nem sérült meg a villa a hibája miatt, illetve nem valamilyen hatóság hívta fel a hibára a figyelmünket.

A gyártási kapacitásunkat jelenleg arra fordítjuk, hogy magas minőségű csere villákat gyártsunk, melyek színben is passzolni fognak a jelenlegi megjelenéshez. Első körben a már eladott és használatban lévő bringákon fogjuk a cserét eszközölni a kereskedő partnereink segítségével. Mivel is biciklisek vagyunk, megértjük a kellemetlenséget ebben a helyzetben és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy mihamarabb javítsuk a problémát. Bízunk benne, hogy mindenki megérti és tiszteletben tartja, hogy a szükséges engedélyeztetés és a megfelelő mennyiségű gyártás időt veszi igénybe.

Biztosíthatunk mindenkit abban, hogy jelenleg a top prioritás mindenkit mihamarabb újra, biztonságban a bringákon tudni, ezért éjjel-nappal ezen fogunk dolgozni. A www.specialized.com (https://www.specialized.com/hu/hu/safety-notices) oldalunkon folyamatosan naprakész információkat fogunk szolgáltatni, amint bármi fejlemény van az ügyben, illetve ha megkezdjük az új villák kiszállítását.

Ezúton szeretnénk mindenki elnézését kérni a hibáért és türelmet a hiba megoldásáig.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo